reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
RURECKO :-*:-*:-*:-*:-* a dam Ci nawet pinć :-D)))))))
Brawo dla Zuzinka, ze tak pięknie wcina deserek, zupkami się nie przejmuj, wszystko w swoim, a właściwie Zuzinkowym czasie ;-)

2 tabletki i glowa przestaje bolec.

made milo cie widziec
Lilus dopiero jak zobaczylam to zdjecie to sobie usiadomilm jaka wielka jestem.

a co do spotkania z Lil to :mieszkanie cudne, jasne, sliczne pokoje, lazienka wcale nie taka straszna jak to lil nam opisywala, dzieciece pokoje booooooooskie, kanapa genialana i ogolnie styl w jakim lil umeblowuje sobie mieszkanko bardzo mi sie podoba.
Martynka byla grzeczna i usmiechnieta, ogolnie taka chudzinka sie z niej zrobila.
Lilus musi po dupce dostac za to ze sie tak stresuje(chyba musze do niej co rano wysylac smsa motywacyjnego)

Duzo do vzytania nie bylo ale jakie emocje!!!!

Maran... Bardzo Ci dziekuje za podzielenie sie poporodowymi emocjami. Okropny szpital, i ta polozna... Coraz wiecej slysze takich historii i juz m powiedzialam, ze nawet jesli wrocimy do polski, to ja rodzic chce tylko tu, w ch. Chociaz hmm... Mi nby pokazywali kapiele, przewijania itd w szpitalu ale krocze mnie tak bolalo, ze nie bylam sie w stanie skupic tak, jak chcialam. A pierwsze dni w domu to bylam mega roztrzesiona i zalamana...
a teraz juz lepiej - odzyskalam panowanie nad pecherzem i od razu pewnosc siebie wrocila. Krocze z kazdym dniem lepiej, choc polozna mowi, ze mimo pieknego szycia bedzie jeszcze bolalo nawet 2 tyg, bo na maksa mnie rozcieli i jeszcze wewnetrzne szwy ble... Jedyne co to (wiem, ze glupie) nie moge sobie poradzic psychicznie z tym, ze wzielam znieczulenie, ze sie zlamalam, ze nie tak planowalam, ze nikt mi nie pomogl tego bolu inaczej przezeyciezyc tylko i polozne i m i mama mowili przez 2h wez znieczulenie... Wiec po pierwsze nie tak to planowalam, a po drugie gdyby nie znieczuleni, to rodzilabym wertykalnie i moze mala by sie obrocila i nie trzeba by uzywac tego syfnego proznociagu, ktory mnie do tej pory stresuje.
maran kochana. Dzieki!!!

Lil, wiola i franus! No po prostu uroczo!!! Cudnie! Wiola nie chrzan - jest dobrze! Franus po prostu rewelacyjny! Jak on patrzy pieknie! Madrutkie ma oczka! I lil jaki wlos dlugi i blyszczacy!

I na koneic jeszcze made sie pojaiwla! No i jak ja mam z radosci nie peknac?!

Do tego paczuszka taka dzis jest dla mnie dobra. Nie placze, je grzecznie i spi, na spacerze bylo super, od powrotu ze spaceru spi juz 1,5godziny. Moze i do dupy pora na spanie ale msle, ze jeszcze za wczesnie, zeby ja ustawiac. Jest, poki co, cudnie. Z mama nie mge rozmawiac, bo obie od razu placzemy... M pojechal teraz na lotnisko po tesciowke...ehh. Ciezkie 2 tygodnie.

O paczka! Sie budzi moja kochana! Lece utulic zgdzioszka :)

Co to dzisiaj za dzień? :eek: Tak się zapomniałam czytając to wszystko, od MARAN począwszy...jeju.....:eek:

BUZIAKI MOJE WY DROGIE, DROŻSZE I NAJDROŻSZE! :sorry:

Ja wychowuję od weekendu i to nie je bajka co to się u mnie dzieje :eek::eek::eek:

Dzień dobry i miłego!

Ostatnia edycja:
KOCHANEEEE! Miałam wczoraj być na BB, ale niestety nie miałam dostępu do internetu - ależ mi było smutno!!!!!!!

Made kochana ale super to! Tylko jak to kupić i czemu tak drogo??????? I czemu u mnie nad oknem jest taki wielki próg???? To wszystko komplikuje :crazy: A w ogóle jak miło Cię widzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie tęsknię!!!!!!! Napiszesz co u Ciebie????

Wioluś no właśnie chciałam pisać, że zdjęcia z Tobą i Franiem są urocze!!!!! Tylko to zdjęcie co razem siedzimy jest ze złej perspektywy zrobione - no ale jak Martynka zdjęcie pstrykała to nie dało się inaczej :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p;-);-);-) Nasze nogi takie wielkie się wydają, ale rzeczywistość jest inna :-p;-) Trzeba patrzeć z perspektywy męskiej :-p:-p:-p:-p:-p I dziękuję Ci za taki pozytywny opis mieszkanka :-):-) I chciałam się pytać skąd Ty ten piękny płaszczyk miałaś??????? Nie mogę przestać o nim myśleć!!!!!

Poczku a Twoje posty uwielbiam - i cieszę się, że Zosia wróciła do normy!!! Wyspałaś się?????

Kocurku
a Ty podziel się proszę swoimi metodami wychowawczymi....Czuję, że jesteś dobrym pedagogiem i Twoje metody będą mi na pewno wkrótce pomocne.....

Paulinko :*:*:* Łopata wita :-):-):-):-)

Aha chciałam napisać - STARA DOOPA mnie urzekła :-p:-p:-):-):-):-) Stare doopy wracać na forum!!!!

Rureczko
będę dziś polować na dynię! Taką dyniowatą dynię! I z dyni jej jak jej nie będzie!

A Ewcia się odzywa?????

Kogo jeszcze przywołać do porządku??????? Jesień idzie! Pogoda BBabowa!!!!!

reklama
Do góry