reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulinko ło matko! Ło co chodzi?? :-p:-p:-p Łyso mi :-p:-p:-p I tak tak naładowana jestem mega pozytywnie....:tak::tak::tak::tak: Wiola to skarbnica pozytywnych wibracji! Polecam na jesienne smuteczki!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Wioluś a bo z radości kawę wypiłam......:tak::tak::tak::tak: A jak Tobie dzisiejsza kawa smakuje hęhęhę? :-p:-p;-)

Wiola głos masz cudny, więc masz prawo dziś być osładzana;))) i zawstydzana;)))

zbieram się i wyjść nie mogę, na zewnątrz tylko 2-3 stopnie.....

a u nas oki, Danio zdecydowanie lepiej, rozmawiałam wczoraj z przedszkolanką i okazuje się że więcej dzieci wymiotowało...więc wirusówka to była, ale bierzemy prebiotyk i jest dobrze;))

a i staram się nie patrzeć na gazetki, muszę zacząć na gwiazdkę oszczędzać;))

Dobry:)
Wioluś, Liluś śliczneście:))))))))

Tyle naspiszę:(( bo reszte przeczytałam po łebkach...aż mi wstyd:sorry2:
Żyję, śpię po nocach nawet (do 5!) i piszę projekt.... I NIE MAM CZASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na nic cholera....:wściekła/y::wściekła/y:
ale jak go napisze to wracam do was bo tęskni mi sie straszliwie!!!!!!!

Miłego dnia:)

LILUŚ e tam..jakie ze mnie pedagog :sorry2: Po efektach go oceniać, a efekty raz są, a raz ich nie ma :-p Znajdziesz swoje własne metody, jestem tego pewna!
Dzieci są różne, moje jest akurat wyjątkowo introwertyczne (nawet bardziej, niż ja)... i wymaga innego podejścia.
Wczoraj rano rwałam włosy z głowy, a wieczorem byłam w Empiku i znalazłam w dziale obcojęzycznym książkę o introwertykach :)
Jestem zachwycona... Autorce pomnik i moje wieczne uwielbienie........

quiet-the-power.jpg

byłyśmy na poczcie spacerkiem, mała na nóżkach szła a potem ją głównie niosłam, ale zimno!!! muszę jechać do rodziców po buty i płaszcze na zimę!!!;))))

nie ma nikogo??????
ja sezon na wymyślanie prezentów uważam za otwarty- 12.10 ma urodziny mój mąż razem ze swoją chrześnicą, 03.11 ma urodziny moja chrześnica i M. chrześnica a 08.11 córka brata....potem już tylko gwiazdka;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry