reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Nio, takie, tylko konik jest ładniejszy :-p

LILUŚ Ola nie wykazuje jak dotąd :sorry2: Wręcz przeciwnie! Ale G jest skrajnym ekstrowertykiem, więc co się dziwić... a ja i ojciec Kamila to zupełnie inna bajka, więc co się Kamilowi dziwić z kolei....:-p

Kotku to dobrze, bo juz sie balam, ze gdzies zagineło przez to okropne opakowanie:-D

Lilu znalazłas dynie?

ja własnie dałam Zuu jabłko i nie chciała :szok: cwaniaczek z niej... jak dosypałam troche glukozy to zjadła wszystko:szok::szok:

a ja muszę sąsiadom nóżki powiązać,szczególnie tym z góry, bo łażą okrutnie i mi dziecko zbudzili, no nic, dam jej obiad i po Danielka pójdziemy

do później!

Lilu nie smutaj!!

Kout dzięki za opinię, więc zostaję przy tym little tikes

Wiolu i przepadłaś teraz w ikea;)) witaj w zgubnym gronie!!!

Kocurku fajny ten bujak...mówisz, że stabilny i dziecko sobie krzywdy nie zrobi??? A że Ola ekstrawertyczka to właśnie tak myślałam!

Rureczko tak dziś będzie dynia! :-)

Wioluś a bo dowiedziałam się, że moje stare mieszkanie już wynajęte :-( I Ty wiesz - ale innym nie pisałam - że baba sobie teraz zażyczyła za mieszkanie 400 zł mniej niż od nas :zawstydzona/y: Poczułam się oszukana i wykorzystana finansowo - ale to moja wina pewnie, że taka jestem naiwna :-( Jakoś mnie to wytrąciło z równowagi znowu....

A co do regałów- wczoraj obie z Wiolą dumałyśmy jak te dechy mogą się wygiąć :-p:-p:-p

Paulinko no ja właśnie z tego względu (żeby mi sąsiedzi nie tupali) - chciałam mieszkać na ostatnim piętrze! I mam cudowną ciszę nad głową!:-p:-p Kup sąsiadom cichobiegi na Mikołaja!

Kocurku rozważałyśmy czy te grube czy chude się wyginają....:errr::eek: Bruce Lee każdą dechę by pokonał w sumie...chociaż wtedy by na pół pękła raczej :errr::eek:

Wioluś mała śpi ładnie jak wczoraj :-p Niedługo będą dwie godziny :szok: Ale żeby nie było tak słodko to pół nocy mi przeryczała nad uchem :baffled::baffled: Nie dałam jej cyca po tym jak mnie ugryzła tak, że mi się odechciało karmić :baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry