reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Wszyściutko przeczytałam, ale nic więcej chyba nie napiszę, bo nie ma jak...

ZOSIA jest taka malusia kruszyna :*** dziękuję Rureczko!

BUZIAK!

reklama
Aaaaaa jeszcze Iwa i Franio - cudne dzieciaki :)))))))))))))

I Zosi pokoik i doniedawne mieszkanko obejrzałam sobie :D

WIOOOOOOOOOOOLUUUUU !!!!!!! :szok::szok::szok: Po takim znikomym spożyciu też niebezpieczne????? A ja się dopiero rozkręcam :-p

Oooooooo jest śwaiatełko w tunelu - Ola zamyka ślepia :-D

Lli, Paula ja pajęczyn nienawidzę ale zawsze łażę z kijem w dłoni i najpierw macham a potem idę:) ZERO pajęczyn:))
Młoda też już raz była z nami w lesie i ubaw miała niezły:))
Jak będą upały to może wkońcu i grzyby by z łaski swojej były...

Kocie TOTAMTO powiadasz.....
a co to jest:rofl2::rofl2::rofl2:
mój notorycznie ostatnio zasypia jak ja wracam z uśpienia dziecia... I na dziecia zwala że za długo nam zajmuje tulenie się przed snem....

Paulina, na szczęście zdrowi jesteśmy;-) jeszcze tego by brakowało...
Kuocie, powiadasz, że CZY były, ja po pierwszym bym odleciała:-D a w ogóle u mnie, to wino stoi już dobre ponad 2 lata:-p i jest nie tknięte:sorry2:

Monia, hehe, to słuchaj, jak Cię odwiedzę, to otwieramy metaxę;-) a jak Ty przyjedziesz, to ja otwieram winko;-)

trzeba brać się za prasowanie, nie dużo, także luzik :)
Mały od pół godzinki lula, także jest cisza:-)

i w ogóle, a nie, nie będę się chwalić, bo znów mi się dziecko popsuje:-p:sorry2:

reklama
Wiola jak Ty to ogarniasz logistycznie?? Mam na myśli usypianie, kąpanie, karmienie, zabawy itp...
Bo ja kiedyś chciałam mieć taką jak u ciebie różnice wieku... Ale im bardziej myślę o tym, tym bardziej nie chce mieć drugiego dziecka wogóle...

lili, Paula, Made do was też to pytanie...
Bo zawsze zakładałam że min 2 lub 3 dzieci chcę. A teraz jakoś tak mnie przeraża wizja jeszcze 1 dziecka... jestem bardzo zmęczona, niewyspana i jakaś taka wymemłana przy jednym... a jak pomnożę to razy 2 to już wogóle nie będę funkcjonować...

Do góry