reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Ewcia co tak skromnie, nie mów tylko,że też chorujecie?????

aaa Wiolu i Lil- poczta polska przyjęła moje zlecenia;)), a Wiolu daj mi znać jak wyślesz do mnie, to będę w domku czekać na przesyłkę;))

aa kobietki- mamuśki, byłam w sobotę na małych zakupach, Daniel mi w ciągu 1,5mies. strzelił o 2 cm w górę i spodnie zaczynają być przykrótkie;) kupiłam mu w h&m sztruksy za 39.99zł i spodnie dresowe za 29.99zl- wydaję mi się niedużo za w miarę dobrą jakość;)) bo np. baaaardzo nie lubię jak spodnie dresowe zaraz po praniu mają kuleczki, a te z h&m nie posiadają takich tendencji;))

Ejjj co tu tak cicho???
Mam kawę i myślałam że sobie poczytam...a tu :baffled::baffled::baffled::baffled:

Wiolka jak się ogarniesz to opisuj imprezę! zdjęcia cudne!!!!!

Rurka i jak Zuzinkowy brzuszek??

Made hop hop! Brakuje cię tu!

Lili jak sprzątanie??

Paula no ja nie pomogę przy spodniach - brak dziecka pasującego do spodni:)

to ja wam opisze nasz weekend:)
W sobotę kopaliśmy ziemniaki z całą rodziną:) Dzieci sztuk 5 było w tym 3 maluchy. Plus nasz psiak:) Więc było wesoło jak to wszystko zaczęło się bawić i biegać i krzyczeć... A jak jedli to były 3 mamy karmiące i dzieci biegające do dookoła i jedzące od której popadnie:)) Ładu ni cholery nie dalo się zaprowadzić... Na szczęście Wiki się wpasowała w towarzystwo:-)
Młoda nie zainteresowana ziemniakami... posadziła pupkę na polu i nie chciała się ruszać... Ale ogólnie to obie panny się wybiegały (Młoda i psiak) także wieczorem padły:) Szkoda że my też:baffled:
W niedzielę udało nam się Młodą zostawić u mojej mamy (ostatni raz została u niej jak miała 4 miesiące) i pojechać na grzyby:) Co prawda grzybów nie było ale wolność jest fajna:))
Młoda podobno nawet nie płakała, bawiła się grzecznie z Lenką (miesiąc młodszą) i nawet pięknie zjadła i dała się babci uśpić:))
Potem pół dnia z psiakiem na łąkach i wieczorem znowu padła - nawet długą gorącą kąpiel wzięłam:)) szkoda że jak wyszłam to małż juz padł....

Moniu ale spodnie te były też w kolorach i rozmiarach dla dziewczynek;))

fajny weekend, oooo uwielbiam chodzić na grzyby, ale nie dla samego szukania, tylko mogę się wyłazić po lesie ile wlezie, moja mama znalazła wczoraj 20kg prawdziwka;)))

a dobrze,że mała się tak wybiegała, niedługo nadejdzie zima, więc więcej będzie musiała w domku posiedzieć

kobietki , wyłazić z krzaków, bo będę musiała iść poprasować;)))

Podobno do października ma być front afrykański!!! O tej porze roku kocham upały!!!!!!!

I nadal chcę być w ciąży i znowu rodzić hahahaha!!! Poczek mi w głowie namieszał!!!!!!!!!!

Paulinko a powiedz Ty musiałaś za ten katalog płacić???????? Bo ja tak nie mogę!!!!!!

Moniu
mam jeden wielki syf w obu mieszkaniach hahahahaha!!!!! A siedzę z Wami i mam ubaw!!!!

No to taki żarcik był. Wracam do sprzątania :-p Pozdrawiam wszystkie!

Aha Paulinko ja może bym lubiła chodzić na grzyby gdyby nie pajęczyny........kilka pajęczyn na twarzy w dzieciństwie skutecznie mnie zniechęciło do tej formy spędzania wolnego czasu...a szkoda....

reklama
haha Lil ja też wpadam w każdą pajęczynę;))) ale nauczona doświadczeniem zawsze mam czapeczkę z daszkiem i kaptur na głowie;))))daję radę,a katalog kochana za free był;))) napisałam adres jaki mi podałaś i zrobiłam jeszcze dopisek,że do Ciebie, żeby M. nie miał wątpliwości;))

Do góry