reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Aha i nic się nie stało :-) Ja tylko taka narwana czasem jestem i szybko skaczę do góry, potem szybko spadam na dół. A bym chciała z tyłkiem na prostej trochę posiedzieć :-) No to siedzę. Minutę chociaż. Moja jeszcze śpi, ale pewnie to ostatnie minuty....

a ja liczyłam,że coś dłużej pośpi....zdarzało jej się po 3 h a teraz tylko 1 lub 1,5h....za dobrze chyba miałam;))
to mówisz,że ma być ciepło????
ee to grzyby będą rosnąć;)))

idę zmienić małej pościel i wrzucić pranie do automatu;))

Ja zaraz też uciekam do nowego lokum. Jest nadzieja, że szybko będzie tam internet, bo dziś przychodzi pan z ofertą :-)

Paulinko z tym spaniem to nie ma co się przyzwyczajać do dobrego...dzieci są nieprzewidywalne...moja zwykle śpi dłużej jak mi akurat pasuje, żeby spała krócej. I na odwrót :-) A co do pogody to podobno w następnym tygodniu będzie do 30 st. Tylko weekend ma być zimny. Ale dla nas to lepiej, bo meble będziemy nosić.

jezzzu Wiolu ja nie chciałam;))), i tak musiałam iść się przejść a pocztę mam niecałe 100m stąd;))) naprawdę mam tu wszędzie blisko;)) o a nawet ostatnio udało mi się znaleźć dobry sklep z wędlinami;))) i piekarnię fajną;)))

ja zmykam powoli, zaraz szybko coś sobie podjemy i na 14 muszę Daniela odebrać, później pewnie plac zabaw;), wpadnę potem;))

papa

reklama
Zupełnie zapomniałam się pochwalić, że wczoraj obaliłam CZY kielichy wina i skończyło się na TOTAMTO :eek: Tylko, że ja już nie pamiętam jak TO się robi, a TAMTO to już w ogóle :errr:

MADE nie było Cie wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeki całeeeeeeee :hmm:

Do góry