reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kocurku ja sobie znajdę jakiś fajny dancing dla RYCZĄCYCH CZTERDZIESTEK :-p:-D:-D:-D - mam nadzieję, że jeszcze kilka lat byli uczniowie nie będą tam wpuszczani :eek::eek::eek::eek:

Moniu ja tak pobieżnie czytam, że nie wiem co to były za paski???? W każdym razie CIESZĘ SIĘ, ŻE NIE BOLI!!!!!!!!!!!

No i znowu tylko tyle na razie, bo moja panna właśnie na wersalkę weszła...OLABOGA!!!! Do czego to doszło :baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Kotku nie dałam jeszcze, bojem się.. idziemy dzisiaj do pediatry, właśnie Zuza tak wyła, to nawet nie płacz, to krzyk był. Odstawił nam delicol ostatnio i widzę, że jest gorzej. Zuzie znowu w brzuchu bulga, znowy marudzi, wyje, niespokojna jest...

Hmmm... ciekawe co to Zuzi w brzuszku tak bulga... :eek:

Witam z domku :) Jestem już prawie rozpakowana :) Tzn cały majdan plus Ufolek zostali wniesieni, przerwa na kawę, bom się zmęczyła :eek:

LILU a do czego to doszło, że ja muszem siem drzeć na takie małe dziecko :baffled: WYŁAZI MI Z FOTELIKA W TRAKCIE JAZDY!!! :baffled: Jak siem wydrem, to jest spokój, tylko beczy, ale siedzi :baffled:

Rureczko biedna ta nasza Zuzia :-( Byłam pewna, że na tym etapie nie ma już problemów brzuszkowych kurka..... Jak tu pomóc malutkiej?????

Kocurku no ja to się akurat co chwila drę, więc to rozumiem - aczkolwiek wywołuje to u mnie wewnętrzny niepokój. Ale pewne rzeczy możemy odpuścić - wyłażenia z fotelika w trakcie jazdy już nie....Tak samo zdejmowania czapki jak jest zimno...

Z czapką będzie problem.... tu darcie nie działa kompletnie :unsure: Mała miała czapkę na głowie trzy miesiące temu, od tamtej pory już ani razu nie dała sobie założyć... i co tu zrobić...

Nie wiem kochane, już ręce załamuję... w testach nic, po bebilonie lepiej, ale po odstawieniu delicolu tragedyja... a dziadostwo takie drogie, 45 zł na tydzień:-( myslałam, że jak lekarz odstawił, to już jest git, a tu co? znowu to samo:eek:

Czapki Wasze dzieci nie lubiejom? u nas jeszcze buntu nie ma na czapkę, ale w wózku musi być spacerowym, bo jak do głębokiego to tak wrzeszczy:baffled::baffled:

RURECKO w głębokim wózku udanych spacerów było yyyyy ze CZY może :eek::errr: Spacerów tak naprawdę w ogóle nie było, dopóki Ola nie zaczęła siedzieć :sorry: A od kiedy ma władzę nad rączkami, to ściąga czapkę :huh:

Oby ten Zuzowy brzuszek się stabilizował ajajajaj...

A u nas Kotku spacerówka ostatnio odpukać jest akceptowana i Zuza po 2 godziny jeździ! Za godzinę mamy wizytę, to dam Wam znać, ale nic nowego się nie dowiem- włączy delicol, zupki i tyle... szkoda, że takie dzieci nie mogą powiedzieć co im jest:-(

reklama
witam się wieczornie

pogoda się popsuła, trochę popaduje i zimno jakby, tylko 15st., dzieci już śpią, umycie Danielka to tragedia, na szczęście siusiu już w miarę robi, najgorszy był pierwszy raz dzisiaj, bo bardziej się bał niż bolało, ale dał radę

pozdrawiam serdecznie i też czekam na wieści

Do góry