reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

KONIECZNIE!

Zaczynam pić o szóstej CZYDZIEŚCI :-)
Niee, nie będę taka, żeby oczekiwać towarzystwa o tej zakazanej porze :-p

DOBREJ NOCY WSZYSTKIM :)))

Ostatnia edycja:
reklama
No dobra, skłamałam :zawstydzona/y:

Idę z kawą do łazienki o piontej czterdzieści pieńć :rofl2:

jeszcze EDYTOWAŁA !!! :-p albo dobra, już nie PAPAPAPA!!!

Ostatnia edycja:
Made!
super duper ekstra hiper! Bardzo sie ciesze, ze z uszami wszystko ok.
a moze on jako najmlodszy sie czuje niejako zakrzyczany przez reszte domownikow czy cos? Tak se gdybam ale pojecia nie mam o czym mowie. My z mama gadamy jak nakrecone i moja siostra chyba troche z tego powodu jest niezla niemowa. Mam nadzieje, ze szybko znajdziecie przyczyne i sie chlopiec rozgada!

Rureczko kurka wodna z tymi lekarzami...

Kocurku... Poki co widze i twoja i kamila strone medalu. Gdyby mi sie matka wcinala doorganizacji zeszytow, to bym jak na kosmite paczyla. A z drugiej strony jak moja siostra wykonuje jakies olewcze ruchy to szlag mnie trafia, ze czemu ona nie chce porzadnie od a do z robic... Ciezka sprawa z tymi nastolatkami :) ja teraz przez miesiac walczylam, zeby sie nie garbila, nie szurala i nie mowila "yeah" tylko "yes" iwiele innych i... zero efektu. Szlag, szlag, szlag :) a ona tylko mowila, ze wspolczuje zosi, ze bedzie tak musztrowana... M rece zalamywal :)

Lili, Kuocie, no proszę Was, przecież Wy młode doopy jesteście:-)

Kuocie, u nas ostatnio to samo z czapkami:eek: Młody nie nosił przez 3 msce i teraz mam problem, bo tak jak u Was nie ważne jak ma założoną- zdejmie:eek: ostatnio tak ciągnął, że szwy poszły:baffled: nie mam pojęcia co to będzie jak jeszcze chłodniejsze dni przyjdą:no2:

Made, hiper super wieści!!!:rofl2::rofl2:

Poczku, ale byłby numer jak Zosia urodzi się jak nie będzie ani babci ani cioci:sorry: charakterek by pokazała od małego:-D

Moniu, super, ze już nie boli:tak:

i coś przemknęło mi, że Rureczki się nie dostały do dochtora?

a u nas dzień przytulania:-D mały będąc na spaceru przytulił się do starszej pani, która zawsze koło naszego bloku siedzi:sorry: (taka starsza miła pani) potem jak byliśmy u sąsiadki, to za jej małym latał, w pewnym momencie, to tak polecieli na podłogę, ze szok:szok: Mikołaj chwilę zapłakał i dalej poszedł za kolegą biegać, zeby go tulić hahaha oczywiście pomijam już tulenie do mamy hehe:-D Przytulasek mój kochany:-)
a ja jutro mykam do urzędu pracy:-p będą mnie mieli dość hehe ale dosłałam niedawno kolejną aplikację do tej samej firmy co w południe, ale na kierownika:-p w tamtym roku bym się dostała, ale musiałam odmówić:baffled: do tego jest oferta zamknięta w UP:-p i jeszcze mają 2 staże:-p hehe oby cuś z tego wyszło:sorry:

Oooooo EWCIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!

POCZKU ja doskonale rozumiem bunt przed wtranżalaniem mamy, ale żebyś Ty znała mego syna :dry: On ze swoimi poglądami na temat systemu to chyba gorszy, niż Victoria :szok::-p:-p

DZIEŃ DOBRY :) KAWA :))))))))))))))

Wychodzimy! Odezwę się za godzinkę, albo dwie ;) Ale Celebryckiej sama pić nie będę OSZCZEGAM! :eek:

Ostatnia edycja:
cześć:))

Kocie czy ta godzina albo dwie to już???? Bo kawę mam, a sama to tak nie bardzo...
A Kamil niezły będzie:)) Ale dobrze - poradzi sobie w życiu jak będzie wiedział czego chce:)) I ciekawe po kim tak ma:confused::rofl2::rofl2:

Made strasznie mnie cieszą te Twoje wieści:))) pewnie że jeszcze lepiej by było gdybyś wiedziała czemu nie mówi ale to że słyszy to już super!!! No ale co się nastresowałaś to twoje....
Celebrycka zatem za Twoje stresy:)
Kota lub psa polecam... Ja jestem zdania że dzieci znacznie lepiej się chowają ze zwierzętami!
Była u nas wczoraj moja koleżanka z córeczką o 3 dni starsza od Wiki. I my obie wychowujemy je podobnie tzn. jesteśmy obie zdania że do dzieci trzeba mówić itp... no i one obie są bardzo kontaktowe i emocjonalnie rozwinięte. Ale Wiki jest trochę sprawniejsza i trochę bystrzejsza. mi sie wydaje że to dlatego że ma psa do którego mówi i który reaguje na nią i jej zachowania (np jak mu coś zabierze to pies nie wie że to małe dziecko tylko leci za nią i odbiera swoją własność) no i refleks jej sie wyrabia:)) Koleżanka stwierdziła że np ma dużą świadomość swojego ciała - no bo musi bo jak sie wywali i np nie wstanie szybko to psiak ją będzie lizał:))
Także ja polecam zwierzaka:)

Co to ja jeszcze miałam....

aaa Rurka mam nadzieję że lek pomorze! Ale do lekarza i tak bym się wybrała... biedna ta Zuzua z brzuszkiem:((((

reklama
nadrobilam :)

witam z kawka poki maz w domu i moge cos skrobnac :))

Kochane, dziękuję Wam bardzo!
Wczoraj z Szanownym zrobiliśmy test i okazało się, że Maniek słyszy!!! On po prostu udaje głuchotę żeby nie współpracować, taki typ! Konsultowałam to jeszcze wczoraj z logopedą i są takie przypadki, i że trzeba dać mu czas i dużo z nim ćwiczyć. To mnie troszkę uspokoiło. Dzisiaj jedziemy na 18 do laryngologa, bo chcę mieć to na piśmie, że moje dziecko słyszy!
Dzisiaj Maniek bardzo płakał, ale przedszkolanki mówiły, że trzeci dzień będzie najgorszy i tak właśnie jest. Zaprowadziłam Borisa do żłobka i później wstąpiłam jeszcze do przedszkola, to prawie połowa dzieci w grupie wyła, z Mańkiem na czele. Zapytałam pani czy mam go zabrać do domu, ale odradziła, w razie czego mają do mnie zadzwonić ;) Na razie cisza...
Borisek podobno fantastycznie znosi pobyt w żłobku, jest uśmiechnięty, ładnie się bawi, pięknie je, panie zadowolone :))) A jedna to mi go chciała zabrać :eek: do domu :eek: ale nie dałam ;-)

ciesze sie bardzo , ze jednak Maniek slyszy !! teraz powoli dojdziecie co go blokuje , a jak sie rozgada to konca nie bedzie :)))

Made :* dziękuję, najchętniej, to przytuliłabym się do poduszki, bo oczy mam jak po burzy piaskowej :confused2:, włosy nie umyte:eek::no::zawstydzona/y:, a chęci do wykonania takich czynności BRAK...

stan człowieka: OPŁAKANY... w przenośni :-(

tez nie mialam i dzisiaj tez nie mam , ale jakos sie jeszcze zmuszam :)

co do tych dat wrzesniowych, to w mojej rodzinie jest kilka takich, ze wolalabym nie... 13 wrzesnia urodziny zmarlej siostry mojej mamy, 17 wrzesnia zmarl dziadek (o ile dobrze pamietam) a 21 urodziny ma moja siostra. Musimy sie z Zosia wcisnac gdzies pomiedzy ;-)

19 moze byc :-D

moze 16sty , urodziny mojego meza ? :)

Dziewczyny u Was też tak okrutnie zimno? U nas strasznie, szaro, buro i mokro! Zuzka w dresie, ja na długi rękaw, gorącą herbatkę z cytryną popijam, bo nie idzie wytrzymać!

u mnie goraco jeszcze .. a juz bylo kilka dni ciut chlodniejszych :)

witam się i ja

Asionek, ten traktorek jest boski, ale tylko tej firmy, każde zwierzątko po naciśnięciu wydaje swoje dźwięki, farmer śpiewa piosenkę, po naciśnięciu kierownicy mrugają światła a po naciśnięciu komina traktor sam jedzie- dzieci fajnie się przy tym uczą jakie dźwięki wydaje dane zwierzątko, a przy piosence farmera Maja tańczy;)) tylko nie wiem dlaczego ciągle powtarza,że krowa robi 'buuu' a nie 'muu';))

dziś przechodzimy traumę pochirurgiczną, mój syn od 12h nie robił siusiu, już próbowałam na wszystkie sposoby mu pomóc,i prośbą i groźbą i przekupstwem- nie daje się, ale potem może być tylko gorzej jak mocno będzie mu się chciało...jak na razie poję go ile wlezie...zobaczymy, przecież kiedyś nie wytrzyma???

dzieki traktorek znalazlam w sklepie internetowym i juz jest na liscie :) ma super opinie na necie :)

dobrze , ze maly sie przelamal z siusianiem !!
mnie ciekawi co z tym ptaszkiem Nata , ja troche od urodzenia odciagam przy mysciu , bardzo delikatnie i troche schodzi ... tutaj tez mowia nie ruszac , a ja sama nie wiem czy to dobry pomysl ?...

ooo i nie ma reszty cytatow !

Rureczka i jak mala z brzuszkiem ? Nat tez sie dlugo meczyl , tak na dobre przelo dopiero po 6 miesiacu jakos , ale wam zycze zeby to wczesniej przeszlo &&&&&&&&&&&&&&

Kotek moze jak bedzie zimno Ola jednak nie bedzie zdejmowac czapki ?

Ewa &&&&&&&&&&&&&&&&& za prace !! :)

Monika super , ze juz nie bola plecy :)

Do góry