reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

hehe rurecko :* Kochana jesteś! Myślisz, że kiedy wyrośnie? :zawstydzona/y:
Z tymi dziećmi to racja :) Ciężko, serce krwawi, ale trzeba zaufać opiekunkom :)) U Mańka są trzy opiekunki i kilka godzin pani dyrektor, cudowna kobieta!!! Pedagog z powołania, bardzo Mańkowi pomaga i troszczy się o niego.....a on lgnie do niej jak ćma do światła :))
Mam nadzieję, ze Igorka nie będziemy musieli zabierać z przedszkola.

ewciu - kciuki zaciśnięte i myśli intensywne :)) Oby się udało!

reklama
Ooooo ależ się cieszę, ile czytaniaaaaa...!!!! :-):-):-):-):-)

TYSIĄC UŚMIECHÓW DLA MADE I BOOGIE - jeśli szukacie naprawdę ogromnej szafy, to tylko u kuota :-p Wejdziemy tam we trójcę i będziem se Celebryckom pić! :cool2:

Ulżyło mi bardzo, że Igorek udaje niesłyszenie :sorry:

Dajcie moment, sklecę obiad dla Kamila, bo zaraz ze szkoły przyjdzie i zasiadam z kawką do czytania ze zrozumieniem, bo tylko przeleciałam Was :eek::confused: yyy po Was... eee no idę :eek:

Made to były maluszki, po 1,8 roku, jeszcze za wczesnie na nich... Maniek da rade, ba zobaczysz za kilka tygodni wszystkie dziewczyny będą jego, co tydzień nowa synowa:-D

Ewcia &&&&&&&&&&&&&&&&

Ja MONIA Jaaaa zauważyłam :tak: i od wczoraj mam zamiar zapytać CO Cie boli i CO to za cudowne paski??? :eek:

Cześć RURECZKA a u nas dziś upał był... bleeee
:confused2:
A ja akurat Wrocław zjeździłam wszerz, byłam w IKEA i chodnik kupiłam, żeby coś tymczasowo mieć po tyłek Oli do zabawy w sypialni i parę pierdółek i muszę jeszcze jutro tam wrócić, bo większości nie udało mi się obejrzeć i zapomniałam kupić podkładki, bo Ufola mi zasnęła i ją na rękach śpiącą tachałam do kasy, po czym kupiłam przy kasie zbawienną poduszę i położyłam na nią w koszu Olę i jakoś się do auta udało dojść. Ciężkie są te wypady sklepowe z moją Olą - nie chce wcale siedzieć w wózku (dzisiaj nawet w koszu jej się nie podobało!) Chce za to chodzić, ale tylko w kierunku, w którym ONA chce, a jak nie, to się puszcza i heja na czworakach mi ucieka :eek: I oczywiście WSZYSTKO po drodze musi obmacać FUJ! :eek:

Dobra, czytam dalej...:cool2:

RURECKO pasiak dla Zuu jak CZA! :tak::-D Jak sprawy kaszkowe?

PAULINA niee... nie kupiłam :sorry: mam jeszcze tyle wydatków na liście, miarka jest na na entej pozycji hehe
Dziś kupiłam lampkę ścienną - księżyc ;-) Szukam półek teraz, do sypialni nad łóżko, bo nie mam gdzie mądrych tomów trzymać :-p i do pokoju Oli, bo bardzo by mi się przydały ze dwie..

BOOGIE &&&&&&&&&&&&&&&&& za sprawę! Daj znać i oby było na Wasze eee NASZE :-D;-);-) Cmoki!

EWCIA &&&&&&&&&&&&&&&&& za pracę! MUSI się udać :tak: Determinacja przyniesie efekty :tak:

POCZEK nadal proponuję 24 września, dziecko z tego dnia to wyjątkowe doświadczenie życiowe :-p

Kotek dobrze że tylko obmacać a nie jeszcze polizać:-p
Ostatnio widziałam dziecko które po chodniku pełzło trzymając się koła od wózka:))

Bolały mnie bardzo plecy w dolnym odcinku, od noszenia Młodej. Te paski to sa takie ściągające mięśnie. Przykleja się w odpowiedni sposób, podtrzymują mięśnie i już nie boli:))))

Ja poczytam później, bo teraz kiepsko z czasem - ale wiecie do czego to doszło??????? Mam przyjaciółkę (tę co w Chinach teraz) i ona tak jak nasz Kocurek nauczycielką angielskiego jest. I dziś w przedszkolu okazało się, że w grupie Maciusia przedszkolanką jest była uczennica mojej przyjaciółki właśnie...:eek: To my takie stare już, że nasze uczennice dzieci nam uczą??? :eek::eek::eek::eek::eek:

MONI -
I tak działa? :eek: Suuuper to... szkoda, że mnie bolą stawy w nadgarstkach i łokciach, a nie odcinek lędźwiowy :-p Ten to mnie bolał za to po Kamilu, ale wówczas tylko zastrzyki Voltaren mi pomagały :/

To ja pozwolę sobie moją obecną kawkę wypić za pomyślne obmyślenie projektu z młodym panem ;-)

LILI ja miałam problem przez wiele lat, bo co nie wyszłam gdzieś do klubu, to ucznia albo uczennice spotykałam :szok: I powiedz mi - JAK TU SIEM BAWIĆ??? Nic człek się nie wyszalał przez nich :no2::-D A teraz juz za późno :-p Chooociaz... może jeszcze sie odbijemy....

Dobra, znowu się zbieram, Kamil przyszedł, zjadł i miauczy, że chce do domu :eek: Tylko muszę jakąs megabutlę na czas jazdy przygotować, bo nie wiem co to będzie ...

Ostatnia edycja:
reklama
Kotek to można przykleić na wszystkie mięśnie:)) Ja już szyję planuję:))) I działa działa:)) Tak błogo mi się siedzi:)) I schylać się mogę:-):-)

Projekt obmyślony bo pan fajny i konkretny:) Ale na bank dyrektorka nam te nasz pomysły ukróci jak z urlopu wróci:wściekła/y:

Do góry