reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hehe rurecko :* Kochana jesteś! Myślisz, że kiedy wyrośnie? :zawstydzona/y:
Z tymi dziećmi to racja :) Ciężko, serce krwawi, ale trzeba zaufać opiekunkom :)) U Mańka są trzy opiekunki i kilka godzin pani dyrektor, cudowna kobieta!!! Pedagog z powołania, bardzo Mańkowi pomaga i troszczy się o niego.....a on lgnie do niej jak ćma do światła :))
Mam nadzieję, ze Igorka nie będziemy musieli zabierać z przedszkola.

ewciu - kciuki zaciśnięte i myśli intensywne :)) Oby się udało!

reklama
Ooooo ależ się cieszę, ile czytaniaaaaa...!!!! :-):-):-):-):-)

TYSIĄC UŚMIECHÓW DLA MADE I BOOGIE - jeśli szukacie naprawdę ogromnej szafy, to tylko u kuota :-p Wejdziemy tam we trójcę i będziem se Celebryckom pić! :cool2:

Ulżyło mi bardzo, że Igorek udaje niesłyszenie :sorry:

Dajcie moment, sklecę obiad dla Kamila, bo zaraz ze szkoły przyjdzie i zasiadam z kawką do czytania ze zrozumieniem, bo tylko przeleciałam Was :eek::confused: yyy po Was... eee no idę :eek:

Made to były maluszki, po 1,8 roku, jeszcze za wczesnie na nich... Maniek da rade, ba zobaczysz za kilka tygodni wszystkie dziewczyny będą jego, co tydzień nowa synowa:-D

Ewcia &&&&&&&&&&&&&&&&

Ja MONIA Jaaaa zauważyłam :tak: i od wczoraj mam zamiar zapytać CO Cie boli i CO to za cudowne paski??? :eek:

Cześć RURECZKA a u nas dziś upał był... bleeee
:confused2:
A ja akurat Wrocław zjeździłam wszerz, byłam w IKEA i chodnik kupiłam, żeby coś tymczasowo mieć po tyłek Oli do zabawy w sypialni i parę pierdółek i muszę jeszcze jutro tam wrócić, bo większości nie udało mi się obejrzeć i zapomniałam kupić podkładki, bo Ufola mi zasnęła i ją na rękach śpiącą tachałam do kasy, po czym kupiłam przy kasie zbawienną poduszę i położyłam na nią w koszu Olę i jakoś się do auta udało dojść. Ciężkie są te wypady sklepowe z moją Olą - nie chce wcale siedzieć w wózku (dzisiaj nawet w koszu jej się nie podobało!) Chce za to chodzić, ale tylko w kierunku, w którym ONA chce, a jak nie, to się puszcza i heja na czworakach mi ucieka :eek: I oczywiście WSZYSTKO po drodze musi obmacać FUJ! :eek:

Dobra, czytam dalej...:cool2:

RURECKO pasiak dla Zuu jak CZA! :tak::-D Jak sprawy kaszkowe?

PAULINA niee... nie kupiłam :sorry: mam jeszcze tyle wydatków na liście, miarka jest na na entej pozycji hehe
Dziś kupiłam lampkę ścienną - księżyc ;-) Szukam półek teraz, do sypialni nad łóżko, bo nie mam gdzie mądrych tomów trzymać :-p i do pokoju Oli, bo bardzo by mi się przydały ze dwie..

BOOGIE &&&&&&&&&&&&&&&&& za sprawę! Daj znać i oby było na Wasze eee NASZE :-D;-);-) Cmoki!

EWCIA &&&&&&&&&&&&&&&&& za pracę! MUSI się udać :tak: Determinacja przyniesie efekty :tak:

POCZEK nadal proponuję 24 września, dziecko z tego dnia to wyjątkowe doświadczenie życiowe :-p

Kotek dobrze że tylko obmacać a nie jeszcze polizać:-p
Ostatnio widziałam dziecko które po chodniku pełzło trzymając się koła od wózka:))

Bolały mnie bardzo plecy w dolnym odcinku, od noszenia Młodej. Te paski to sa takie ściągające mięśnie. Przykleja się w odpowiedni sposób, podtrzymują mięśnie i już nie boli:))))

Ja poczytam później, bo teraz kiepsko z czasem - ale wiecie do czego to doszło??????? Mam przyjaciółkę (tę co w Chinach teraz) i ona tak jak nasz Kocurek nauczycielką angielskiego jest. I dziś w przedszkolu okazało się, że w grupie Maciusia przedszkolanką jest była uczennica mojej przyjaciółki właśnie...:eek: To my takie stare już, że nasze uczennice dzieci nam uczą??? :eek::eek::eek::eek::eek:

MONI -
I tak działa? :eek: Suuuper to... szkoda, że mnie bolą stawy w nadgarstkach i łokciach, a nie odcinek lędźwiowy :-p Ten to mnie bolał za to po Kamilu, ale wówczas tylko zastrzyki Voltaren mi pomagały :/

To ja pozwolę sobie moją obecną kawkę wypić za pomyślne obmyślenie projektu z młodym panem ;-)

LILI ja miałam problem przez wiele lat, bo co nie wyszłam gdzieś do klubu, to ucznia albo uczennice spotykałam :szok: I powiedz mi - JAK TU SIEM BAWIĆ??? Nic człek się nie wyszalał przez nich :no2::-D A teraz juz za późno :-p Chooociaz... może jeszcze sie odbijemy....

Dobra, znowu się zbieram, Kamil przyszedł, zjadł i miauczy, że chce do domu :eek: Tylko muszę jakąs megabutlę na czas jazdy przygotować, bo nie wiem co to będzie ...

Ostatnia edycja:
reklama
Kotek to można przykleić na wszystkie mięśnie:)) Ja już szyję planuję:))) I działa działa:)) Tak błogo mi się siedzi:)) I schylać się mogę:-):-)

Projekt obmyślony bo pan fajny i konkretny:) Ale na bank dyrektorka nam te nasz pomysły ukróci jak z urlopu wróci:wściekła/y:

Do góry