reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Made :* dziękuję, najchętniej, to przytuliłabym się do poduszki, bo oczy mam jak po burzy piaskowej :confused2:, włosy nie umyte:eek::no::zawstydzona/y:, a chęci do wykonania takich czynności BRAK...

stan człowieka: OPŁAKANY... w przenośni :-(

rurecko - teraz mu zrobię wszystkie możliwe badania, prywatnie oczywiście, bo do laryngologa na NFZ pani mi podała termin na październik przyszłego roku :confused2: ja bardzo dziękuję za taką opiekę! A wszędzie jest napisane, ze szybka diagnoza to połowa sukcesu...Ja mogłabym czekać, ale dziecko??? Przecież jego rozwój jest zachamowany i to z jakiegoś powodu, tak? A nikt się nie kwapi by się tym należycie zająć.

BOOGI - ja też mam nieumyte włosy, i tylko patrzę w górę i czekam na deszcz :)) No nie chce mi się :/ Wczorajszy dzień mnie tak zdołował, że najchętniej zamknęłabym się w szafie i z niej nie wychodziła...

Ostatnia edycja:
Made wieści super:) Oby laryngolog potwierdził:))

Rurka oj pamiętam takie odsypianie Młodej po ciężkiej nocy:) Szkoda że dołączyć nie zawsze można:( Dzieć się zregeneruje a my???

Boo, Asionek współczuje nocek:(((

Ja właśnie myślę o drugiej kawie... zaraz mamy z nowym panem wymyślec projekt a to wymaga MYŚLENIA:baffled::baffled::baffled: ciężko będzie oj ciężko... dobrze że pan młody i pełen zapału:-D

Made porażka z tym NFZ:wściekła/y::wściekła/y: ja nawet nie próbuje Wiki umawiać nigdzie państwowo... szkoda nerwów...
A pomyśl jak muszą się czuć ludzie których nie stać na wizytę prywatną...

ooooo! szafa do głowy mi nie przyszła :eek: jak byś w tej szafie miała miejsce, to ja się zaraz teleportuję :sorry: wchodzę do swojej szafy i wyjdę już z Twojej i umyte włosy potrzebne nie będą :-p mama już się kręci po mieszkaniu, dzisiaj od 13 się zaczyna, już widzę jak się denerwuje :no::no::no::no: to stanowczo za dużo jak na trzy dni, a tydzień ma siedem :baffled:

jak nic czeka na mnie od dawna oczekiwany na spełnienie: SZLAG!!!!! :oo2::hmm::sad:

Jeszcze godzina i idę po chłopaków, mam nadzieję, że Maniek się uspokoił i się ładnie bawi :)

monia - oj to może być problem :zawstydzona/y: taki ładny, młody pan, to bardzo rozprasza, bardzo :-p Kawa musowo!

BOOGI - bardzo współczuję stresów! Będę trzymać za mamę kciuki, SPRAWIEDLIWOŚĆ MUSI BYĆ PO NASZEJ STRONIE!!!
A szafę Kochana, to ja mam wielgachną, oczywiście z IKEA :-) schowamy się w niej i wyjdziemy jak zawita radość i spokój :))

Ostatnia edycja:
Made:szok: ja zupełnie ni o tym:no:
problem to ja mam dziś z myśleniem ogólnie:baffled::baffled::baffled: a pan dobrze że młody i pełny zapału to może za dużo myśleć nie będę musiała:-p Atrakcyjny nie jest więc z tym problemu nie będzie akurat:-p

Made kochana, my tez tylko prywatnie... kieszeń boli ale co robić? miałam Ci podpowiedzieć... moja mama miała problemy ze słuchem i długo by czekała na audiogram i laryngolog podpowiedział, że w sklepach z aparatami słuchowymi roboa BŁYSKAWICZNIE i czasami bezpłatnie!!!!

Monia licze, ze za kilka lat sie wyspie:-p byłas w biedronie??

reklama
monia - a ja tylko o tym :zawstydzona/y: w głowie mi figle i psoty :))))

rurecka - ale on za mały chyba na taki audiogram, zobaczymy co powie dzisiaj laryngolog, jeśli zajdzie taka konieczność, to położymy się na jeden dzień w klinice i tam mu zrobią badania słuchu brera czy jakoś tak, to jest bardzo profesjonalne badanie i bo tutaj fale mózgowe reagują lub nie na wysyłane fale dźwiękowe podczas snu :) No zobaczymy, bo może się okazać, że nie ma takiej potrzeby ;)

Do góry