reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Made :* dziękuję, najchętniej, to przytuliłabym się do poduszki, bo oczy mam jak po burzy piaskowej :confused2:, włosy nie umyte:eek::no::zawstydzona/y:, a chęci do wykonania takich czynności BRAK...

stan człowieka: OPŁAKANY... w przenośni :-(

rurecko - teraz mu zrobię wszystkie możliwe badania, prywatnie oczywiście, bo do laryngologa na NFZ pani mi podała termin na październik przyszłego roku :confused2: ja bardzo dziękuję za taką opiekę! A wszędzie jest napisane, ze szybka diagnoza to połowa sukcesu...Ja mogłabym czekać, ale dziecko??? Przecież jego rozwój jest zachamowany i to z jakiegoś powodu, tak? A nikt się nie kwapi by się tym należycie zająć.

BOOGI - ja też mam nieumyte włosy, i tylko patrzę w górę i czekam na deszcz :)) No nie chce mi się :/ Wczorajszy dzień mnie tak zdołował, że najchętniej zamknęłabym się w szafie i z niej nie wychodziła...

Ostatnia edycja:
Made wieści super:) Oby laryngolog potwierdził:))

Rurka oj pamiętam takie odsypianie Młodej po ciężkiej nocy:) Szkoda że dołączyć nie zawsze można:( Dzieć się zregeneruje a my???

Boo, Asionek współczuje nocek:(((

Ja właśnie myślę o drugiej kawie... zaraz mamy z nowym panem wymyślec projekt a to wymaga MYŚLENIA:baffled::baffled::baffled: ciężko będzie oj ciężko... dobrze że pan młody i pełen zapału:-D

Made porażka z tym NFZ:wściekła/y::wściekła/y: ja nawet nie próbuje Wiki umawiać nigdzie państwowo... szkoda nerwów...
A pomyśl jak muszą się czuć ludzie których nie stać na wizytę prywatną...

ooooo! szafa do głowy mi nie przyszła :eek: jak byś w tej szafie miała miejsce, to ja się zaraz teleportuję :sorry: wchodzę do swojej szafy i wyjdę już z Twojej i umyte włosy potrzebne nie będą :-p mama już się kręci po mieszkaniu, dzisiaj od 13 się zaczyna, już widzę jak się denerwuje :no::no::no::no: to stanowczo za dużo jak na trzy dni, a tydzień ma siedem :baffled:

jak nic czeka na mnie od dawna oczekiwany na spełnienie: SZLAG!!!!! :oo2::hmm::sad:

Jeszcze godzina i idę po chłopaków, mam nadzieję, że Maniek się uspokoił i się ładnie bawi :)

monia - oj to może być problem :zawstydzona/y: taki ładny, młody pan, to bardzo rozprasza, bardzo :-p Kawa musowo!

BOOGI - bardzo współczuję stresów! Będę trzymać za mamę kciuki, SPRAWIEDLIWOŚĆ MUSI BYĆ PO NASZEJ STRONIE!!!
A szafę Kochana, to ja mam wielgachną, oczywiście z IKEA :-) schowamy się w niej i wyjdziemy jak zawita radość i spokój :))

Ostatnia edycja:
Made:szok: ja zupełnie ni o tym:no:
problem to ja mam dziś z myśleniem ogólnie:baffled::baffled::baffled: a pan dobrze że młody i pełny zapału to może za dużo myśleć nie będę musiała:-p Atrakcyjny nie jest więc z tym problemu nie będzie akurat:-p

Made kochana, my tez tylko prywatnie... kieszeń boli ale co robić? miałam Ci podpowiedzieć... moja mama miała problemy ze słuchem i długo by czekała na audiogram i laryngolog podpowiedział, że w sklepach z aparatami słuchowymi roboa BŁYSKAWICZNIE i czasami bezpłatnie!!!!

Monia licze, ze za kilka lat sie wyspie:-p byłas w biedronie??

reklama
monia - a ja tylko o tym :zawstydzona/y: w głowie mi figle i psoty :))))

rurecka - ale on za mały chyba na taki audiogram, zobaczymy co powie dzisiaj laryngolog, jeśli zajdzie taka konieczność, to położymy się na jeden dzień w klinice i tam mu zrobią badania słuchu brera czy jakoś tak, to jest bardzo profesjonalne badanie i bo tutaj fale mózgowe reagują lub nie na wysyłane fale dźwiękowe podczas snu :) No zobaczymy, bo może się okazać, że nie ma takiej potrzeby ;)

Do góry