reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Bry,

Made,
super, że chłopcy dzielni:tak:

Just, zobaczysz, że jeszcze chwilka i Remiczek będzie szalał w żłobku:tak: przykro mi z powodu pracy i trzymam &&&& abyś znalazła coś lepszego choć po sobie wiem, że nie jest lekko...
a co do rozterek sercowych.... bidulko... najwidoczniej nie jest Ciebie wart... dobrze mieć kogoś, żeby mieć się na kim oprzeć, ale jeżeli ma to być ktoś kto nie jest Ciebie wart może lepiej być samej... w sumie nie do końca samej;-) masz Remisia- swojego malutkiego mężczyznę u którego zawsze będziesz na pierwszym miejscu:tak:

Kuotku,
u nas ostatnio małemu tez coś z czapkami się odwidziało i jak było chłodniej, to ten zaczął sobie ją ściągać:eek:

Lili, myślę, że mąż da radę położyć panele:tak:

i dalej nie pamiętam co:zawstydzona/y:

aaa Poczku, toż to jeszcze chwilka:rofl2:

dzień dobry, ja tak szybko póki M. i Maja poszli na pocztę

Asionek, a dziękuje, szybko się zaaklimatyzowaliśmy;)) dzieci też, z tego co widzę dla Daniela nawet przedszkole nie będzie problemem, bo dziś kiedy M. go oddawał to sam musiał biedak upominać się o buziaka na do widzenia- młody już siedział w zabawkach;)) miasto jest fajne, wydaje mi się,że dostatecznie je zdreptałam- na początku z mapą a teraz już przelotem jestem wszędzie i to ja oprowadzam męża po mieście i mu je pokazuje;PP
a co do prezentu dla Natanielka- to ja pomyślę podczas wyjazdu dzisiaj i wieczorem najwyżej coś naskrobię;))

Boogie chciałam Ci jeszcze powiedzieć,że jeśli chodzi o żłobek/przedszkole to pamiętaj,że nie jesteś sama, tysiące mam teraz to przeżywa- no i najważniejsze jest to,żeby oddanie dziecka było szybkie, ale też trzeba przytulić i powiedzieć,że się wróci po nie- nam to zawsze ułatwiało rozstanie, kiedy Danio chodził do opiekunki

co ja tam jeszcze miałam

Lilu;*** dla Ciebie zawsze herbatka z prądem- ostatnio nie mam za dużo czasu na powolne picie herbatki więc na plac zabaw zabieram kubek termiczny nawet;))) i pamiętaj- jeszcze chwilkę i zamieszkasz w swoim mieszkanku, a remont to chwilowa niedogodność i zawsze jakieś spory się pojawiają

aaaa mam coś dla Oleńki Kouta- stojąc wczoraj w księgarni, w długaśnej kolejce (normalnie jakby początek roku szkolnego był;)) po karteczkę dla pewnej ślicznej 3-letniej pannicy, wypatrzyłam coś takiego- taka tabliczka na drzwi
Zobacz załącznik 496948

zdjęcie trochę niewyraźne i nie oddaje jej uroku bo tel. robione;))

oki, reszcie kobietek, które się wyspały i nie wyspały, życzę miłego dnia i pozdrawiam!

a kuku :)

boogie! harcerko Ty :) Zen kochana! wszystko sie pouklada. Po spadkach, zawsze sa wzrosty. poczek przesyla moc pozytywnej energii!!!

ciekawe jak tam Ala w przedszkolu językowo dała radę. Mam nadzieję, że doczekamy się wkrótce relacji!

lilu z tymi panelami to mnie by tez szlag trafil. z tego, co mowisz, to nawet jesli kladzenie paneli nie jest sztuka wielka, to panowie doswiadczenie maja kiepskie... ehh. duzo wam jeszze remontu zostalo?

i co wy wszystkie z ta jesienia marudzicie? jesien jest piekna! kolorowa! wrzesien (a nawet czasem pazdziernik) cieplutkie sa. Ja uwielbiam ten orzezwiajacy, wieczorny jesienny chlod i kolorowe drzewa! jesien jest super! :-D

Monia gratuluję Wikusi samodzielnego zasypiania!!!!!!!! :-)

Mloda więcej napisz prosimy :-)

Paulinko
ja ostatnio też miałam herbatę na placu zabaw, ale jak tak piłam piłam, a potem na dnie zobaczyłam obrzydliwego robala - to mię się odechciało pić na dworze :eek: Brrr...No dobra...to nie była herbata....ale picie było! I nie miałam pokrywki!!!! Brrrrrrrr.........

Dziękuję za słowa wsparcia odnośnie paneli - ale wymarudziłam pana, który nam to zrobi! Stawia się w piątek o 8!!!!!!!!!! A jak już te panele będą położone TO.............WKRACZAM JA!!!!!!!!! Będę sprzątać!!!!!!! W końcu coś się będzie działo!!!! Rety ale mam podnietę!!!!!!!

Wszystkie Panie buziam i czekam na wszelkie informacje przedszkolno żłobkowe!!!!!!! No i WIOLUŚ wyłaź zza krzaka!!!!!!!!! Tęsknię!!!

Poczku rozminęłyśmy się! Nawet nie wiesz jak mnie szlag trafił!!!! Pioruny leciały, że heja!!!!! Sprawne położenie to jedno, ale CZAS...A teraz przyjdzie pan i położy i będzie KONIEC REMONTU na ten rok :-) Reszta za rok, ale póki co da się zamieszkać :-)))))))))) A jak Ty się czujesz????????????

no to super, ze tylko panele klasc, psrzatac i mieszkac! pokazesz efekt? brawo za wymarudzenie pana! :) tez bym marudzila. lepiej komus zaplacic i miec raz a porzadnie niz samemu niepewnie dlubac i miec cos potem, z czego sie bedzie niezadowolonym.

ja sie czuje dobrze, dziekuje :tak: jakies skurcze by sie mogly zaczac no... a z drugiej strony skoro nic sie nie dzieje, to moze lepiej dam dziecku poki co posiedziec w bezpiecznym miejscu. Jutro po miesiacu wyjezdza moja siostra :-( ale bedzie bez niej smutno i dziwnie i cichutko... ale to ostatnie tylko do piatku. przyjedzie wieczorem mama i cisza sie skonczy :-D

wlasnie, WIOLU! wracaj do nas!

i czemu RURKA tak tylko na chwilke zaglada i sobie idzie?

co tu sie porobilo!?!?

Kocurku sugerujesz, że Ola już od dawna się rządzi w domu? ;-)

Poczku oj będzie smutno jak siostra pojedzie - ale dobrze, że mama będzie przy Tobie w czasie akcji! A jeśli chodzi o skurcze to u mnie zawsze się zaczynały tuż przed porodem. Wcześniej były takie bezbolesne....

A zdjęcia będą będą :-)

reklama
Do góry