just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
dbamy o zajęcie dla Naszej Made
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionek, ja mam podobnie, równocześnie z początkiem roku szkolnego robi mi się jesień w sercu) ale u nas było dziś fajnie, nawet krótki rękaw i spodenki z sandałkami przeszły)
jestem, jestem
Remi był zuchem, ale jednak bez płaczu się nie obyło, jak mama odbierała Go o 10, to oczy były czerwone... mój malutki chłopczyk
ja też byłam harcerką, bo obyło się bez łez i wyszłam wartkim krokiem z przedszkola, no cóż, jak zwykle sama jestem w takich momentach, musiałam tak zrobić, żeby nie zwariować
ale jak to zazwyczaj bywa, życie rozpieszczać nie lubi, tak dla balansu, żeby sinusoida się nie wyginała....
pracuję tylko do końca września, na dotychczasowych warunkach, a w październiku, pół etatu... a później BYE BYE
no sercowo też nie za ciekawie, ale cóż... nie pierwszyzna to dla mnie, nie pierwszyzna