reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Lil super że wymarudziłas pana od paneli:)) Bo fakt samemu to się można bawić jak się ma czas:)) A tak raz dwa i po robocie i mieszkać:))) czekam na zdjęcia:))

Poczku ale pisałaś że mama przyjeżdża:))
Ja też kocham jesień:) Właśnie za to orzeźwienie:) i cudowny powiew lekkiego chłodku:) Nawet jak jest gorąco to już nie upalnie:) I wiosnę też lubię z tego powodu:))

Rurka jeśli wszystkim taki układ pasuje to śpijcie razem:)) Ja uważałam to za porażkę na początku a teraz sobie nie wyobrażam! Ona czasem tak sie wtuli mocno że płakać mi się chce ze wzruszenia!
O oduczanie martwić się będę potem:))

Trzymać kciuki proszę! Za paski moje. DZIŚ!
Siedzieć nie mogę, chodzić nie mogę.... Jednak jak się ponosi te 9-10 kg kilka dni takie mocno wczepione to się czuje... Może siostra mi załatwi takie paski przeciwbólowe... OBY bo nie dam rady znowu jej dziś nosić:-:)-(

reklama
Rureczko to może jakąś stylizację??? W czym mam iść do sprzątania na nowe mieszkanie??? Póki co nie mam firanek i jest nadzieja, że sąsiedzi mnie zobaczą - więc niech to będzie coś szczególnego ;-):-p

Dziękuję Rureczko! BIERE!!!!!!!!!

Kocurku
ale podzielić się mogę - jakaś zdolna krawcowa i będziem mieć ten styling x2!

u lalala!
ja mysle lilu, ze gdybys w tym stroju sprzatala i wlaczyla jakas kamerke internetowa, to moglabys spokojnie pokryc koszty remontu ;-)

:szok:

LILUŚ juz nie musimy siem dzielić :-p

POCZKU jakże Ci tam????? Przebieram już nogami, a Ty?? :eek:

Poczek to siła spokoju... :errr:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry