reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Lil super że wymarudziłas pana od paneli:)) Bo fakt samemu to się można bawić jak się ma czas:)) A tak raz dwa i po robocie i mieszkać:))) czekam na zdjęcia:))

Poczku ale pisałaś że mama przyjeżdża:))
Ja też kocham jesień:) Właśnie za to orzeźwienie:) i cudowny powiew lekkiego chłodku:) Nawet jak jest gorąco to już nie upalnie:) I wiosnę też lubię z tego powodu:))

Rurka jeśli wszystkim taki układ pasuje to śpijcie razem:)) Ja uważałam to za porażkę na początku a teraz sobie nie wyobrażam! Ona czasem tak sie wtuli mocno że płakać mi się chce ze wzruszenia!
O oduczanie martwić się będę potem:))

Trzymać kciuki proszę! Za paski moje. DZIŚ!
Siedzieć nie mogę, chodzić nie mogę.... Jednak jak się ponosi te 9-10 kg kilka dni takie mocno wczepione to się czuje... Może siostra mi załatwi takie paski przeciwbólowe... OBY bo nie dam rady znowu jej dziś nosić:-:)-(

reklama
Rureczko to może jakąś stylizację??? W czym mam iść do sprzątania na nowe mieszkanie??? Póki co nie mam firanek i jest nadzieja, że sąsiedzi mnie zobaczą - więc niech to będzie coś szczególnego ;-):-p

Dziękuję Rureczko! BIERE!!!!!!!!!

Kocurku
ale podzielić się mogę - jakaś zdolna krawcowa i będziem mieć ten styling x2!

u lalala!
ja mysle lilu, ze gdybys w tym stroju sprzatala i wlaczyla jakas kamerke internetowa, to moglabys spokojnie pokryc koszty remontu ;-)

:szok:

LILUŚ juz nie musimy siem dzielić :-p

POCZKU jakże Ci tam????? Przebieram już nogami, a Ty?? :eek:

Poczek to siła spokoju... :errr:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry