reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

MADE wiesz co, ten ketonal mi życie ratuje, dobrze, że go moja mama miała na składzie... niech już sobie będzie. Ząb wyrwany, bo pod nim torbiel i stan zapalny kości, ale nie szkoda mi go, bo i tak był na 80% nie do odbudowania. Samo wyrywanie do przeżycia (poprosiłam podwójną dawkę znieczulenia:p), tylko bałam się jak cholera :////// No, ale ból po wyrwaniu nie do zniesienia, całą noc nie spałam i wczoraj cały dzień zdychałam, a od wieczora ćpam ;))))

A czemu ketonalu nie możesz...?

Ostatnia edycja:
reklama
No, to też była szóstka, siedziała tak głęboko i tak się CZYMAŁA, że aż doktorek zwątpił przez moment :eek:
Nie, nie zszywali, a to czeba? Może mi się ten stan zapalny kości musi wygoić, czy jak...

Kochana, zaraz dam butlę Ufolkowi i będę liczyć na to, że zaśnie, a ja z nim, bo tej nocy przespane 4h, co cieszy, ale niewystarczająco :-p Celefrappe z dziką przyjemnością po spaniu :*

Przepraszam, że tylko przeczytałam posty dziewczyn, ale sił nie ma, żeby coś napisać.... Pozdrawiam Wszystkie :))))

Ketonal bardzo szkodzi na żołądek :/ mnie po nim dosłownie skręca :/// a więc na jedno pomaga, a na drugie szkodzi :eek:
Kochana, zszywają jak dziura duża po zębie :sorry2: Ja miałam po jednej szóstce zszywane dziąsło.....tragedia! Dobrze, że nie musieli u Ciebie tego robić. Wyśpij się Kochana :* Sen najlepszym lekarstwem. Ucałowania również dla UFOlka :-)

Dobry:))

My dziś z rana na grzybach byli:) Dzieć miał radochę straszliwą:)) Tylko grzybów brak:(( No maślaki jakieś... ale to siem nie liczy...
Trzewiczków nie pokarzem bo nie mam aparatu:(( postaram się podobne na allegro znaleźć..

Koutek jejkuś jejkuś bidulko ależ się masz z tym zębem... dobrze ze już wyrwany i oby się szybko zagoiło!

Made dobrze że choróbsko juz sobie poszło:))

Pok to nieźle się namęczyłaś pewnie:)) Ale w sumie korzystaj bo potem już nie będzie tak że będziesz mogła sobie ot tak wyjść:))

Asionek gratuluję wyspania:)))

Miłej reszty dnia:)

Made no ja sie nie ciesze za wczasu hehe pewnie to byl jednorazowy wyskok , ale i tak fajnie :)
a maz w pracy , teraz na przerwe przyszedl zjemy obiad i na spacer pojdziemy , bo przez ta pozna pobudke malego i drzemke przesunieta jeszcze nie bylam :)
a tak co robie ? spotykam sie ze znajomymi , laze z malym po placu zabaw , plazy , ogrodach , parkach i oczywiscie CH hehe
no i jakby nie bylo ja sama do 15 jestem , pozniej maz do wieczora w domu jest i na ok 19 idzie do pracy , ale zaraz Nat idzie spac wiec ja mam czas dla siebie :)

Kotek kurcze jednak nie dalo sie zeba uratowac :( dobrze , ze juz lepiej , a bolu wspolczuje oby szybko przeszlo &&&&&&&&&&&&
jak Ola dzisiaj ? :)

Kocie!
sciskam mocno! wyrwanie zeba to nic milego. Ja mialam "tylko" osemki dlutowane - 3 na raz i nie wiem co mi dali ale nie bolalo... juz na dzien przed kazali brac cos, plus antybiotyk, plus cos przeciwzapalnego, w dzien wyrwania jeszcze inny przeciwbolowy, a na godzine przed wyrwaniem jeszcze cos mocnoejzego. Szkoda, ze nie pamietam co to bylo. Lezalam na kanapie i widzialam wszedzie rozowe slonie ale bolu nie bylo. Jedz duzo lodow moze. Kurcze - niech szybko bol minie!
a ufolka daje Ci chociaz troche "luzu"?

my dwie godizny temu wrocilismy z baby showera. Bylo nas tylko kilka, bo duzo kulezanek na wakacjach ale to nie wazne, bo bylo po prostu przecudownie! kolezanka organizatorka powinna organizowac takie rzeczy zawodowo. sliczne dekoracje, pyszne przekaski, smieszne rozrywki, przmeila atmosfera. Kolezanki mocno przesadzily z prezentami, nie wiedzialam co powiedziec, szczena w dol, oczy na wierzch! spodziewalam sie drobiazdzkow: smoczkow, gryzaczkow, sliczniakow.. nie lezaczka, nosidelka i tony ubranek.
ide teraz odpoczac i spac a jutro Was znajde! :)

buziaki!

Dzień dobry Moje Drogie Panie!!!

Boogie serwuje od samego rana nieskończone ilości CELEBRYCKIEJ w najróżniejszych postaciach :cool2: tak więc przyjmuje zamówienia na kawy klasyczne i kawy mrożone, kawy smakowe i inne różne udziwnienia :tak::tak::tak:

oczywiście dla Pań nie kawoszek serwujemy napary owocowe, herbaty, napoje zimne i ciepłe :-D

ZAPRASZAM!!!! :-p:cool2:

reklama
Dzień dobry!!!
Tak chcę zaczynać KAŻDY dzień, a zwłaszcza PONIEDZIAŁEK! Akumulatory mam naładowane przynajmniej do jutra :-) BOOGI!!! Cudooooowne zdjęcia, no nic, tylko rozkładać sztalugę i na płótno z tym widokiem :zawstydzona/y:
Ślicznie wyglądasz, jak zwykle zresztą....:)))) PROMIENIEJESZ KOBIETO!
Remiczek to jest w ogóle śliczności takie, że tylko podziwiać :tak::-D

No! To dla mnie Celebrycką śniadaniową :-p

Do góry