reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Możliwe, że będzie jednak mniej elokwentnie, boli jak jasna cholera :dry: No i jak ja wyglądam z tą gulą :szok: JAK tu Celebryckom celebrować :confused::-p:-p
BOO Ty miałaś W CIĄŻY usuwanego i NIC się potem nie skarżyłaś! Myślałam, że to bułka z masłem :eek:

Cześć RURECZKO jak wypad? :cool2: Cudnie siem prezentujecie :*

Made Celebrycka śniadaniowa RAZ! :cool2:

Kuot
Celebrycka mrożona RAZ! :cool2: Miałam usuwany, myślałam wtedy, że oszaleję, bo raz, że mama i jej przyjaciel przyjechali i musieliśmy spać wszyscy w jednym pokoju :dry: wtedy "modliłam" się, żeby ten horror się skończył, mimo bólu po wyrwaniu, było o niebo lepiej, więc już nie narzekałam :sorry2:

Rurka widziałam Was! Fajnie wyglądaliście na wyprawie :tak:

Boogi! To najlepsza Celbrycka śniadaniowa jaką kiedykolwiek piłam! Dziękuję :-D)))

Szukam tych zdjęciów RURECEK i nigdzie ich nie ma :eek:

poczku - ale fantastycznie, że Ci koleżanki takie przyjęcie zgotowały :)) Koniecznie nam pokaż te prezenty :-D

Maniek się uparł i chodzi w majtkach.........na głowie :eek: od wczoraj :eek: Zrobiłam mu zdjęcia dwa :sorry2: chcecie zobaczyć?
Tylko zgram najpierw, bo to świeże, jeszcze ciepłe :cool: zdjęcia!!! Żeby se która nie pomyślała, że majtki :-p:-D
I wstawię też Borisa z wczoraj :-):-):-)

Asionku - a nic nowego, zabiegana jestem i jakoś tak powoli leci. Karola od 3 września idzie do 4 grupy przedszkolnej, a Emilka ciągle ze mną siedzi. Z firmy wyszły nici bo o dofinansowanie nawet jakby się chciało to się nie doprosi człowiek bo wszyscy znajomych przepychają w pierwszej kolejności a szarego człowieka mają w nosie. Za to od stycznia teściowa idzie na emeryturę a ja zaczynam szukać pracy. Pewnie i tak nic nie znajdę zanim Emilka pójdzie do przedszkola więc nie stresuję się tym :p Dziewczyny jak widać rosną jak na drożdżach, Emilka ciągle się upiera że mówić nei będzie za to wszystko rozumie co się do niej mówi i jest zasadniczo bardzo posłusznym i pomocnym dzieckiem. A co u was słychać? Jak tam młody? Niedługo roczek mu stuknie :)

Dziękujemy:zawstydzona/y:

Kotku bardzo fajnie było, dużo do oglądania, podziwiania. Ogrmona atrakcja dla starszych dzieci, mają tam też wesołe miasteczko, mini zoo. Zuzie to chyba zbytniej róźnicy nie robiło, byle ktoś nosił na rączkach:-D

Co tam u Was kuleżanki??

reklama
Dobry:))

Na szybko bo pracy w cholerę:(((((((

Boogie wooow:) Widziała, podziwiała i żem zachwycona:)))

Majtki i Rurki też kcem zobaczyć!!!!!!! I Boryska też:)))

Do góry