reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Jam kapsułkę zapodała i jest w niebie :-p

MONIU przerwę rób! Boo serwuje Celebryckom jakom sobie tylko wymarzysz :-D

MADE a gdzie Ciem i majtki wcięło :eek:

RURECKI jak eksperymenty kleikowe na małej Rurecce? Były? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Made, u nas ostatnio trochę kiepsko...

Mały wybudza się ostatnie noce... płacze, krzyczy...
ale dziś odkryłam winowajce... wyżyna Mu się dolna dwójka...

a poza tym spacerowo;-)
wczoraj mój Synuś podrywał dziewczynkę na placu zabaw:-D
upodobał sobie jedną i chodził za nią i ją przytulał:-D a jak już szliśmy do domku, to pokazywał na nią mówił dzidzi i rączki krzyżował, że chce przytulić:-p:-D słodziak mój kochany:-)

aaa widzialam super majtka:-D:-D piękne łoby dwa!

Koleżanki odzyskałam samochód! cieszmy się i weselmy!!!! nie powiem Wam ile mnie to pieniążka kosztowało:wściekła/y: ale co tam! można jeździć:-D z tej radości kupiłam smoczki do kaszki:-):-):-)

No wreszcie. Po obiadku i po różnych innych rzeczach, chwila z Celebryckom ;-)

RURECZKA hip hip samochód! :-) Hurra smoczki!!! :-)

EWUNIU oby lepiej już niedługo :sorry2:

reklama
hej :)

witam z kawka po obiedzie :)
od rana sprzatnie i czasu nie mialam nic ..

powiem wam Nat to normalnie kombinator hehe
on sie ciagle po wszystkim wspina , ale dzisiaj to juz przegiecie !
wstawilam pranie i maly sobie ogladal jak woda leci , no i ja na chwile wyszlam doslownie na sekunde , wracam i zawal :szok:
Nat zlapal sie drzwiczek od gory i wspinal sie tak po nich , juz nogi mial w polowie drzwiczek uczepione juz :szok: normalnie stal tak na nich w pionie ..
ja nie wiem kurka jak on to robi , ale bez kitu serce mi stanelo .. jakby tak spadl do tylu na kafle :eek:
nie mozna go na sekunde z oczy spuscic ...
wsumie fota by byla fajna hehe , ale od razu go sciagnelam z tych drzwi

Asionku - a nic nowego, zabiegana jestem i jakoś tak powoli leci. Karola od 3 września idzie do 4 grupy przedszkolnej, a Emilka ciągle ze mną siedzi. Z firmy wyszły nici bo o dofinansowanie nawet jakby się chciało to się nie doprosi człowiek bo wszyscy znajomych przepychają w pierwszej kolejności a szarego człowieka mają w nosie. Za to od stycznia teściowa idzie na emeryturę a ja zaczynam szukać pracy. Pewnie i tak nic nie znajdę zanim Emilka pójdzie do przedszkola więc nie stresuję się tym :p Dziewczyny jak widać rosną jak na drożdżach, Emilka ciągle się upiera że mówić nei będzie za to wszystko rozumie co się do niej mówi i jest zasadniczo bardzo posłusznym i pomocnym dzieckiem. A co u was słychać? Jak tam młody? Niedługo roczek mu stuknie :)

no to bede trzymac mocno &&&&&&&&&&&& za prace !!! napewno cos sie znajdzie :)
a Emilka jak zacznie gadac to was wszystkich zagada :-D
a u nas ok , Nat rosnie , rozrabia , kombinuje i tez grzeczne dziecko z niego jest , ciagle sie smieje do kazdego :)
kurcze ja sama nie wierze , ze to juz minal rok prawie !!

Ostatnia edycja:
Do góry