reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Rureczko a mnie się właśnie wydaje, że to drugie:tak:
pamiętam, za dobrych czasów jak brałam do siebie bratanice, to jak tylko włączyłam kompa, to ta chciała przebieranki:tak: a tu skoro lubi kota i do tego każda mała dziewczynka lubi przebieranki;-) myślę, że to strzał w 10:tak:

Lili, tylko ja nie wiem czy to taki sam przepis;-)ale jak coś to skrobnę Ci go:tak:

reklama
RURKA bierz GÓMKĘ:))
mi się bardziej podoba to pierwsze:)

LIL jak nie masz sił jak masz:)) Skoro się wziełaś za to to znaczy że masz siłę:))
To istnieją takie dzieci że się wsadzi do łóżeczka i tak same z siebie zasypiają???? Bez ciężkiej pracy ze strony rodziców poprzedzającej to samodzielne zasypianie???? Jak to musi być pięknie....
Może następne takie będzie....
Będę zostawiać i będzie zasypiało samo:) A ja będę Wiki usypiać:)))))

Dobranoc.

Napisalam trochhe, zle kliknelam i sie skasowalo.. Padam...
wroce jak tylko bede mogla!
tesknie za wami!
buzi!

hej
nie mialam internetu.
dzis jedziemy na rocznice slubu do Lukasza brata(nie bardzo mi sie chce tam jechac bo szwagierka zlamamla nadgarstek i ktos bedzie musial pdawac, zmywac itd ciekawe kto? :dry:znajac zycze wypadnie na mnie co sprawi ze zjem obiad i sie zwine do domu)

lilus jestem z ciebie strasznie dumna!!!!!!!

Witam,

Wiolu, to się nie zgadzaj:-p przecież masz małe dziecko:tak:
niech kogo innego sobie znajdą...
bez obrazy, ale dla mnie to bzdura, skoro nie może obsłużyć gości, to mogli imprezę przenieść:baffled:

pamietacie mnie jeszcze ???:-D:rofl2:

w koncu pojechali goscie wczoraj wieczorem !!
cala wizyta to masakra tylko tak mozna to opisac :angry:
jestem wykonczona psychicznie i fizycznie :-(

nadrabiam , ale jeszcze sporo zostalo :-D

buziaki i do wieczorka , bo teraz maly juz wyje , ze spac chce :-D

reklama
Dzień dobry :))
Co ja paczę :eek: ASIONEK powróciła :-) Wracaj szybko do równowagi i do nas!

moniu - bardzo się cieszę, że Wikusia takie postępy robi.....co rusz to jakaś nowa umiejętność :tak: Pięnie! A drugie z pewnością będzie INNE :-D

Szanowny siem jednak odwdzięczał :zawstydzona/y: uparł się........nie było wyjścia ino wejście :sorry2: SMOKA!!!

KUOTU??? Kawę mam :-p:-) chodź......bo my później do gościów :blink:

Do góry