reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Witam kochane moje!

Kocurku super opis imprezy! Jednej i drugiej :-)

Moniu ekhm...ja to bardziej bujam się na tej piłce niż skaczę...tak delikatnie góra dół góra dół - i z reguły trwa to chwila moment - jak za długo to mnie szlag trafia i daję małą na podłogę jeszcze...no w każdym razie do sufitu jeszcze nigdy nie doskoczyłam....:zawstydzona/y:

Ewciu, Made witajcie!

I pozostałe koleżanki też...Każda która wpadnie CMOK!

Z drżeniem serca czekam na Wiolę....Czy mnie jeszcze zekce....

Kocurku Ty widziałaś co się tu wczoraj działo??? Wesprzyj mnie proszę komentarzem, bom ciężkie chwile zwątpienia tu przeżyła...

reklama
Kuocie hahahahahhahahah:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::-D:-D
to dopiero był karnawał:-D:-D:-D:-D
ale policjanci musieli mieć miny jak wsio się wyjaśniło hahahah:-D:-D

Jestem i będę ale z doskoku,
Miki zasnął w ciągu 3 minut:szok::-p sam w łóżeczku:sorry::rofl2: troszku Go wymęczyłam, ale dobrze, ,może pośpi:-p
a ja blondynka:sorry: dziecko chciało pieprzniczkę, no to dałam Mu taką, która sobie tylko leży, chyba z 2 lata jej nie używam... i smażę rybkę i sobie myślę, ale ta przyprawa daje pieprzem, odwracam się do Mikosia i takie me oczy były:szok::szok::szok: w pieprzniczce był pieprz,a me dziecię zadowolone, bo na połowie kuchni porozcierał :sorry: dobrze, że sobie oczek nie zatarl:tak:

kurcze zabrakło celebryckiej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co teraz ja się pytam? Kawy siem mnie kce:eek: a sporo roboty przy tym przede mną i co? Tak bez kawy:hmm:

Poczku, a wiesz, ze sprzątając myślałam o Tobie, gdzie to się podziewasz :))

no, akurat wysprzątałam mieszkanko i szogun wstał:-p

Ostatnia edycja:
Widzę, że Poczek powciskała podziękowania i sobie poszła:-p
sobota widzę spędzana rodzinnie, tylko mnie się nudzi:sorry:

ale, żeby nie było, zaraz idę wywiesić pranie, zrobić parę słoików ogórków, a ok 17 na spacerek z mym maleństwem:-p

oooo, widzę Kuota :)))

Kocurku ale jaka impreza za Tobą!

Ja jak zwykle wieczorem sama :cool::cool:

A Wiola miała w niedziele zdjęcia całej siebie pokazać i co? Wieczór przed nami a zdjęć ni ma!

Ewciu lepiej Ci dziś troszkę??? Jak ja Ci zazdroszczę tego samodzielnego zasypiania w 3 minuty! Z Maciusiem też tak miałam....Ach to były czasy.....Kusi mnie ta hardcorowa nauka zasypiania oj kusi....ale jednak nie...nie dam rady...

A Made poszła prasować i tak długo jej to zajęło??? :eek::eek::eek: Czy ona aby nie na boku z Wiolą coś ten tegez? :eek::eek::eek::eek::eek:

A Rureczka dalej z listonoszem???? :eek::eek::eek::eek:

Aha Rureczko...28.09 pan będzie grał w E. Nie byłoby dzieci to wsiadałabym w samochód i z nim przyjechała...Byś na ten koncert przyszła...Pobujałybyśmy się z piwkiem w ręku pod sceną (a nie na piłce).....Ach....

WRÓĆ! Takie marzenia som zakazane teraz!

Ostatnia edycja:
Przyszłam :eek: poprasowałam WSZYSTKO! Nawet koszule Szanownego :eek: żeby się tylko nie chciał odwdzięczać :cool: takie rzeczy to ja bezinteresownie :))) absolutnie! :-D

KUOTKU - jak UFOlek? Bo Ty widzę zasypiasz na stojąco:sorry:

Lilu - yhym :-p ten teges zawsze........ino bez dotykania hehe :-))))) A dzisiaj jest sobota, a jutro niedziela :eek: i jutro siem WIOLA będzie lansować :-p

Ostatnia edycja:
Made to siem naprasowałaś! ZUCH DZIEWCZYNA! &&&& żeby siem Pan nie chciał odwdzięczać! Miej troszkę spokoju dziś wieczór :-p:-p:-p:-p

Sprawdzam w kalendarzu - FAKTYCZNIE SOBOTA! Wszystko mię się miesza od tej samotności. To może jednak jutro bedom jakie pikantne fotki...

Kocurku a Ty siem szykuj do spania kochana!

Lilu - kciuki czymaj za mój spokój :-) KUOTU nagadałaś i teraz przemyśliwuje te wczorajsze ekscesy :zawstydzona/y:
Jakie plany Kochana na wieczór, poza piłką :rofl2:.......pardon! :-):-):-) Zrób zdjęcie na tej piłce, co? Jak czymasz Martynkę :-D

reklama
Made jak będzie ktoś w domu do zrobienia zdjęcia to pstryknę. A trzymam niunię normalnie w ramionach. Czasem mi tylko stopę wbija w gardło :eek:

A Kocurek Ci wszystko wybaczy przecie :-):-)

A plany - chyba sobie film jakiś obejrzę. Wczoraj ONDINE sobie puściłam i baaaardzo mi się podobało, chociaż oceny słabe były.

O dziś będzie SHERLOCK HOLMES.

Ostatnia edycja:
Do góry