Tensknił ktoś za mną?????
Bo ja dziś cały dzień u teściów

( nie chcem siem brzydko wyrażać więc nie będę opisywać

Dobrze ze już w domu.
KOUTEK dania mnie powaliły!!! Ja lubię sałatki ale takich jeszczem nie jadła! MOże jak się wyśpisz to byś jakie przepisy wrzuciła co?? I koniecznie napisz jak sobie Szanowny poradził z UFOlkiem bo ja straszliwie ciekawa jestem!!!!
Ja przestałam pić jak kiedyś na sylwestrze pomieszałam wszystko co było i jak wstałam od stołu na siku to już więcej nie pamiętam... chociaz nie.. chyba pamiętam siku, rzyganie i potem jakieś łóżko...i cały nastęny dzień niczym nie mogłam ruszyć...
LILI - GRATULUJĘ!!!! Nawet nie wiesz jak strasznie mnie cieszy że Martynka tak łądnie usnęła!!!! I będę mocno trzymać kciuki żeby już nie chciała na piłkę

) I super że masz siłę teraz się za to wziąć - bo to też ważne! Dzielna dziewczynka

)
MADE oczywiście że Kotek wszystko ci wybaczy

Ona Ciem tak kocha przecież

)) Podziwiam za prasowanie w twoim stanie! A tak technicznie to jak to robisz??? I jak Sznowny? Odwdzięczył się za koszule

)??
EWCIA ja tak kiedys dałam Młodej lakier do paznokci

) z myślą że oczywiście przecież nie odkręci

Brzuch, pół dłoni i włoski miała na jasny beż

)
Jak Mikoś dzisiaj? Naprawił się czy dalej maruda?
A tak wogóle to ja też mam sukces spaniowy

) Chociaz w sumie to chyba przypadkiem ten sukces..
Młoda zasnęła bez cyca dziś

Tzn possała i poszła sobie na podusi się ukłądać. Mi się chyba lekko przysnęło (leżałam tak że spaść nie mogła) i tylko co jakiś czas otwierałam oko i patrzyłam czy śpi. Ona z kolei co jakiś czas otwierała swoje oko i patrzyła czy ja śpię i się przysuwała. I wkońcu zasnęła z twarzą przy mojej twarzy

)
Ja padam
Dobranoc.