reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Made, oby:eek:

no, obiadek już prawie przyszykowany, mały zatkany chrupkiem:-p
mi włosy wyschną i trzeba lecieć do sklepu po kaszki, bo pustki cuś się porobiły...:sorry:

ewciu - co dzisiaj EWA GOTUJE? :-) Ja mam karczek.....i muszę go jakoś przyrządzić, jeszcze nie wiem jak, najprawdopodobniej pójdę na łatwiznę :eek:

A dziękuję, cały dzień sprzątania i stania w kuchni, a potem parę godzin spania i od 6 na pełnych obrotach, nawet już wszystko pomyłam:-p Impreza udana, Szanowny mi nawet zakomplemencił, że bardzo było ładnie podane hehe, a on nieczęsto prawi takie rzeczy, raczej sobie żarty stroi :dry: ZE WSZYSTKIEGO! :eek:
Po pijaku też inne rzeczy wygadywał, co nie znaczy, że się skończyło seksami! :-p

Jedzenia pełna lodówa, dziś nie gotuję!

Łoni sobie poszli na piechotem po pierwszej w nocy :eek:

Na szczęście mieszkają po drugiej stronie ulicy :-D Na odchodne dostali kopertę, więc chyba zadowoleni i wybaczyli, że nie byliśmy na weselu. To znajomi G z poprzedniego miejsca zamieszkania :)

Było - sałatka śledziowa z ananasem, sałatka brokułowa z fetą, sałatka grecka, karkówka, kiełbaski, tosty ze szpinakiem, mozarellą, szynką i inne... yyy i reszta to do pogryzania - truskawki, wnogronki, precelki, paluchy itp... no i weselne dwie, ale już puste - ja w tej libacji udziału nie brałam, męczyłam swój kielonek caaaały wieczór:p

Ostatnia edycja:
Kuotku, to Ci Szanowny:-p

Made, dzisiaj rybka;-)

Kotku, toś musiała się narobić...
i jeszcze do tego Oleńka... podziwiam:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
KUOTEK - ale rarytasy :cool: no no......swoją drogą, UWIELBIAM SAŁATKI :zawstydzona/y: koperta byłaby już zbędna :-D))) Ty widzę taka imprezowiczka jesteś jak ja :))))) Jednego drinka męczę całom imprezę :eek:

Do góry