reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Jedenasta. Ufolek właśnie odleciał i nie jest to jakaś tragedia, gdyby nie to, że wstaje ok. 5.30 - 6, a w dzień śpi 20 minut.... :sorry::sorry::sorry:

To co... dobrej nocy? Buziaki! Kuot już ledwo powłóczy tom kociom powłokom ...

Aha - Pani Gessler nie lubię, sili się na Ramsaya Gordona, ale gdzie jej do mistrza podniebienia i ciętego języka! :eek:

reklama
Dzień dobry!

Kocurku jak po nocy? Bom trochę zmartwiona od wczoraj :zawstydzona/y:

Made też się wczoraj nagle znikło - mam nadzieję, że powód ostry i pikantny był??? ;-)

Moniu
Ty to zawsze tak ładnie napiszesz! Uwielbiam Twoje posty!!!! I gratulacje dla Wiki! Szybciutko się dziewczyna nauczyła! BRAWO!!!!!!!!!!!

Rureczko
mów jak matce! Jak możemy pomóc?? Jak dziś???

Ja Gordona nie znam - reklamy z jego programem tak mnie zawsze wnerwiały, że nigdy nie dałam rady tego obejrzeć. A Gessler na razie jakoś mnie wciąga - ale nie powiem, żebym jakoś szczególnie ją oglądała. Ale lubię ten moment przemiany spelunki w fajną restaurację.

Dzień dobry :))

Gwiazda zgasła :sorry: z czego się bardzo cieszę.....ona jest taka narwana:confused2: Ale ja nie o tym.......
Boris przespał całą noc w łóżeczku bez najmniejszego miauknięcia :-) tylko ja się budziłam i zaglądałam czy wszystko z nim w porządku:zawstydzona/y:
mimo tego mogę śmiało powiedzieć: JESTEM WYSPANA!!!

Gesslerowej też nie lubię, dla mnie to ciepła klucha, która tylko powtarza wyreżyserowane scenki.......żenua:sorry: W jej restauracji byłam, dawno temu na Krakowskim Przedmieściu ;) Smacznie, chociaż brak zachowanie etykiety pozbawił mnie ledwo co dziabniętego pstrąga :zawstydzona/y: Smutek utopiłam wówczas w tokaju :-))))

Mam ochotę na Celebrycką......czy któraś z Koleżanek potowarzyszy?

Lili, Gordon jest szuuuper:-D
"Mistrz kuchni" to jeszcze pikuś:-D trzeba obejrzeć "piekielna kuchnię":-D czy jakoś tak to się nazywa:tak:

Made, ale Ty jesteś:-p
tak się cieszyć z porażki córki:sorry:;-)
i suuuper, że Borysek przespał całą nic!!!
do celebryckiej ja potowarzyszę, ale już pomału u mnie widać dno ;)

ewciu - ona niech się skupi na tańcu:cool: i nauce......śpiewać może pod prysznicem :-)
Widzę Kochana, że zmieniłaś suwaczki :) O której mamy się spodziewać tego arcy ważnego telefonu? ;-)

Made, do 12:tak:
ale staram się nie nastawiać:zawstydzona/y: choć chyba już za późno...
także jeśli będzie negatywnie, to będzie ogromne rozczarowanie...

tak, zmieniłam... nie potrzebuję, aby ktokolwiek widział zdjęcie Mikosia, bądź to jak mamy na nazwisko... za dużo wariatów w internecie...

reklama
Lilu - podszedł wyszkolony Pan Kelner i zabrał talerz.......z pstrągiem:eek: niewłaściwe odłożenie sztućców przypłaciłam głodem :zawstydzona/y:
Gwiazda oczywiście w formie życiowej nie była :-D no cóż........może jak nabierze trochę pokory....? ;))))

ewciu - najgorsze to czekanie, mam jednak głęboką nadzieję, że odpowiedź będzie zadowalająca :))
Co do suwaczków: w pełni podzielam decyzję :)

Do góry