reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Kocurku jak nie w sosie to wyciągamy KUFELEK! Na Twoje zdrowie! I za regenerującą noc! PROST!

Ewciu tak późno Cię kołderka woła? A co robi o tej porze Magda G. w TV? Lubię tę wredną babkę :-p:-)

reklama
HAHAHAHAH!!!!!! Ewciu dzięki Tobie zaczęłam sobie myśleć jaką rozpierdziuchę by nam tu Magda G. zrobiła na wątku gdyby do nas wpadła niczym do tej swojej kuchni!!!!! Hahahaha! Ale mam ubaw!!!!!

Lili, a co do usypiania, to my wzięliśmy się za to małymi kroczkami chyba na początku roku:tak: tyle, że u nas nie było problemu, ze Mały nie chciał do łóżeczka, bo On od maciupkiego w łóżeczku spał:tak:

Lili, hahahah:-D ale wiesz co, tu Madzia G. nie popisałaby się:rofl2::-D:-p
tu my rządzimy i to my robimy rewolucję:-D:-D
a tak w ogóle, to jakoś lubię to oglądać:sorry:
a od września ma być "mistrz kuchni" z Madzią G.:-p:sorry:

Ostatnia edycja:
Ewciu MISTRZ KUCHNI to tam gdzie ten dowodzący tak bardzo wyzywa uczestników?? O rety ale będą jaja!!!!!

A ja też lubię te REWOLUCJE oglądać :-) Trochę podniety nie zaszkodzi :-p

Lili, i chyba tak najlepiej:tak:
u nas jak szło to małymi krokami, to i były i wzloty i upadki:tak: ale np. dziś na noc Mikoś sam zasypia od jakiegoś czasu:tak: w dzień też już bywa, że sam zaśnie, ale sa też momenty, ze musimy się potulić:tak: a u Niego tulenie wygląda tak, ze wbija główkę między moje cycy:sorry::-p dupkę wypina i mam parę razy Go zakołysać, oczywiście przy tym tulić:-D:rofl2:

Lili, tak, tak ten "szef kuchni" ale w wersji polskiej:tak:
zapewne Gordona R. nie będzie, ojj wtedy to by się działo:-D ale myślę, że z Madzią też będzie wesoło:-p

Lili, późno woła? Jeszcze wcześnie:-D ostatnimi czasy to wbijam się pod nią coś po 23:eek:
a Madzia, zapewne w tv będzie rozpierduchę robić:-D zaraz zerknę czy powtórka, bo jak tak do du**

Lili, oj... nie chciałabym na nią trafić:sorry:
ale kiedyś jak będę miała okazję, to pójdę do jej restauracji:tak:
ale z tego co widziałam w necie, to ceny kosmos:szok::eek:

reklama
Ja jak kiedyś byłam w Warszawie to widziałam stoisko z jej drożdżówkami. Szczerze to wyglądały dość mizernie, a kosztowały tyle, że nie było mnie stać :zawstydzona/y:

Do góry