reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

jutro ją z Tatusiem zostawię albo na spacer wyślę a sama się zdrzemnę... o tak, to jest pomysł! A może nie uda mi się tak jak Moni??

Wiolu jak tam wesoła gromadka?? na długo masz tyle maluchów??

reklama
Wiolu, dobrze, ze dziś lepiej:tak:

no właśnie gdzie jest Poczek i Kotek, Ajas? I w ogóle gdzie podziewa się Just:eek: i kiedy Jos wraca, bo wydaje mnie się, że już powinna być:-p

MADE a Ty wiesz co ja pierwsze pomyślałam?? Że tam zabierają obiad jak krzywo albo byle jak położysz sobie sztućce:)))
Musze chyba kawę....

KOUT gdzieś Ty????

RURKA Wiki maruda dziś i tylko z mamą chce... narazie ukąłda ciuchy w torbie to mam chwilę:) Ale zaraz zabieram na spacer i wizyty towarzyskie u dzieci co by ją trochę odkleić ode mnie:))
Ja się bałąm spać z Wiki jak była taka malutka... teraz towiem że jak ją przygniotę to alarm zaraz będzie i się obudzę i wszyscy dookoła też:))
Spróbuj w dzień czy to coś da... bo jeśli nie będzie spać dłużej to szkoda psuć takie ładne spanie w łóżeczku...

EWCIA oby było na plus:)

Gesslerowej nie lubię. ALe Gordona tak:))

Hahaha Wioluś brakowało mi Ciebie! :-) Buziak!

A małe kroczki w głowie są, tylko nie wiem, od którego zacząć :eek:

I super, że u Ciebie lepiej! A Ci goście to jak długo będą???

Made no to wziął pstrąg i popłynął!!!!!

Rureczko kiedyś Zuzia polubi spać rano....KIEDYŚ....;-)

Ewciu a jak byś zrobiła kurczaka w sosie śmietanowo-musztardowym? Ostatnio coś takiego jadłam i smaczne było...Tylko jak zrobić ten sos? :eek:

Rureczko wszystko ci sie uda, nasze dzieci to jeszcze malenstwa i trudno mi ustawic sobie plan dnia. powoli. mysle ze to normalne ze raz spia do 9 a raz do 5 . jestes twarda kobitka dasz rade.

a dzieciaki ok, zjedli sniadanie i jezdza na zmiane samochodem, narazie nic nie mowia o powrocie ale mysle ze wieczorem juz beda chcieli do mamy:-D

lilus najlepiej zaczac juz teraz, kiedy checi sa. bo potem plan odlozysz na pozniej a potem znowu na pozniej i nie dosc ze bedziesz karmic cycem tak dlugo jak ja to jeszcze bedziesz mala tak dlugo na pilce usypiala.:-pkochana ja wiem ze nie lubisz jak mala placze(niky chyba nie lubi jak jego dziecko placze), ale to tylko forma jej protestu, nic zlego jej sie nie dzieje.pamietaj ze robisz to zeby i tobie i jej zylo sie latwiej , to ty kierujesz maluchami a nie dzieci toba.wiem ze moze to co pisze jest wredne, ale wiem ze sobie poradzisz.koffam cie:-*

Ostatnia edycja:
Jestem :)))
Ale nie ma mnie... głowię się nad sałatkami, robie listę zakupów i spadam do sklepu ;)

Pobudka była o 6 :/ Dochodzę do siebie przy drugiej kawie :D

Buziaki zostawiam i wybaczcie, ale doczytam potem!

Wioluś mów im dużo o mamie, to może jeszcze wcześniej będą do niej wołać :-p:-p:-p:-p

Made a wiesz, że mnie te firmy okienne w bambuko robią? Tydzień temu był pomiar z jednej firmy - w sobotę miała być wycena, ale do dziś cisza. Wczoraj się wkurzyłam i zadzwoniłam do innej firmy. Gościu przyszedł na pomiar i miał jeszcze wczoraj dzwonić w sprawie wyceny - i co?? CISZA!!!! Zastanawiam się co jest nie tak z naszym mieszkaniem, że taka reakcja? Czy coś nie tak z tymi firmami i są mało solidne? Nie zależy im na zarobku? Zaczynam się bać, że nici z tego będą...:eek:

Lili, brzmi ciekawie, będę musiała zajrzeć do swej książki:-p ale nie dziś:rofl2:
dziś na szybko zrobie naleśnika ze srem:tak:

oki, idem dać małemu paruuffkę

licze, ze to KIEDYS szybko nastanie.

Monia Zuu spi ze mna w dzien tylko jak ja mocno przytulam, a kiedy obok mnie to oczka otwiera i sie cieszy:sorry:

Wiolu i tak sporo wytrzymały:-D

reklama
Lilu - my już jeden pomiar i wycenę mamy, ale Szanowny postanowił jeszcze powysyłać parę maili do konkurencji......i kopara nam opadła, bo różnica jest nawet 500,00zł. I w poniedziałek już robimy przelew i czekamy na fakturę ;) Już mamy wszystko ugadane, koleś bardzo konkretny, a firma która będzie nam wymieniać okna jest notowana na giełdzie....więc nie jakaś z poddasza :-) Mam nadzieję, że szybko nam to pójdzie :)) Jak macie zrobiony pomiar, to udajcie się z nim do kilku firm, albo maile powysyłajcie.....zaoszczędzicie sobie czasu i nerwów ;)

Wiolu - witaj! Dobrze, że już jesteś i humorek wraca :))

KUOTU :*

Do góry