reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Made, ojojoj to jak będzie się któraś wybierać, to trza trochę poćwiczyć savoir vivre:sorry: żeby to nie zostać godnym;-)

a w ogóle, to z początku przeczytałam, ze najgorsze jest to czkanie:laugh2: i tak myślę o co tej naszej Made chodzi:laugh2:

reklama
Ups:eek: EWA nie ma pomysłu? No trudno, powiem tak Szanownemu :-))))
U mnie były dwa dni faszerowane papryki, tak w ogóle to chodzą za mną knedle ze śliwkami :zawstydzona/y: tylko mi się robić nie chce:sorry:

Cześć!

Akcja idziemy spać poźniej nie zdała rezultatu, znowu pobudka między 5 a 6:eek:

Made gratulacje dla Borisa! nawet na WA pytałam jak mu się spało:-p
Ewcia uda się, zobaczysz :))) czekam z Tobą jak na szpilkach!
Lilu jak Dzieciaczki??
Gdzie Kotek?
Monia jak Wikusia??
Poczek?
Wiola?

Może ja powinnam z Zuu spać w łóżku? może wtedy dłużej pośpi??:eek:

Rureczko, hm... czy dłużej pośpi? Nikt Ci tego nie zagwarantuje:sorry: ale zawsze może być gorzej jak nauczysz spać ze sobą:zawstydzona/y:

Made,
hahahaha:-D
mam jeszcze chwilę czasu:tak: muszę cuś wymyślić... ale poóki co idę szykować śniadanko synkowi:-)

monia!!!!!!!!!! GRATULUJĘ Wikusi samodzielnego jedzenia! To niebywała umiejętność u tak małego dziecka :)) BRAWO! BRAWO! BRAWO! :-)

rurecko - no faktycznie:zawstydzona/y: dopiero żem na niego zerknęła :))

reklama
hej
dzis juz w troche lepszym nastroju
Monia gratulacje dla Wikusi
Made gratulacje dla Boryska i szkoda ze corci sie nie powiodlo (choc przegrywac tez trzeba sie nauczyc)
Lilus wez sie w garsc i nie daj sie terroryzowac, wiem co pisze , ja przez ten strach ktory sobie w glowce wychodowalam Iwe 1.8 roku cycem karmilam.zobaczysz ze nie bedzie tak zle jak sie spodziewasz.malymi krokami do celu.&&&&&&&&&&&&&
Rureczko my dzis spalismy do 7 ale wczoraj do 4 i w ciagu dnia maly spal 1.5 h. niestety dziewczyny maja racje , idzie sie przyzwyczaic do tak wczesnego wstawania. kochana moim zdaniem nie przekladaj malej do siebie.
Ewcia za telefon z dobrymi nowinami&&&&&&&&&&&&&
Kotku,Poczku witam ,choc was jeszcze nie ma

Do góry