reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Made, ojojoj to jak będzie się któraś wybierać, to trza trochę poćwiczyć savoir vivre:sorry: żeby to nie zostać godnym;-)

a w ogóle, to z początku przeczytałam, ze najgorsze jest to czkanie:laugh2: i tak myślę o co tej naszej Made chodzi:laugh2:

reklama
Ups:eek: EWA nie ma pomysłu? No trudno, powiem tak Szanownemu :-))))
U mnie były dwa dni faszerowane papryki, tak w ogóle to chodzą za mną knedle ze śliwkami :zawstydzona/y: tylko mi się robić nie chce:sorry:

Cześć!

Akcja idziemy spać poźniej nie zdała rezultatu, znowu pobudka między 5 a 6:eek:

Made gratulacje dla Borisa! nawet na WA pytałam jak mu się spało:-p
Ewcia uda się, zobaczysz :))) czekam z Tobą jak na szpilkach!
Lilu jak Dzieciaczki??
Gdzie Kotek?
Monia jak Wikusia??
Poczek?
Wiola?

Może ja powinnam z Zuu spać w łóżku? może wtedy dłużej pośpi??:eek:

Rureczko, hm... czy dłużej pośpi? Nikt Ci tego nie zagwarantuje:sorry: ale zawsze może być gorzej jak nauczysz spać ze sobą:zawstydzona/y:

Made,
hahahaha:-D
mam jeszcze chwilę czasu:tak: muszę cuś wymyślić... ale poóki co idę szykować śniadanko synkowi:-)

monia!!!!!!!!!! GRATULUJĘ Wikusi samodzielnego jedzenia! To niebywała umiejętność u tak małego dziecka :)) BRAWO! BRAWO! BRAWO! :-)

rurecko - no faktycznie:zawstydzona/y: dopiero żem na niego zerknęła :))

reklama
hej
dzis juz w troche lepszym nastroju
Monia gratulacje dla Wikusi
Made gratulacje dla Boryska i szkoda ze corci sie nie powiodlo (choc przegrywac tez trzeba sie nauczyc)
Lilus wez sie w garsc i nie daj sie terroryzowac, wiem co pisze , ja przez ten strach ktory sobie w glowce wychodowalam Iwe 1.8 roku cycem karmilam.zobaczysz ze nie bedzie tak zle jak sie spodziewasz.malymi krokami do celu.&&&&&&&&&&&&&
Rureczko my dzis spalismy do 7 ale wczoraj do 4 i w ciagu dnia maly spal 1.5 h. niestety dziewczyny maja racje , idzie sie przyzwyczaic do tak wczesnego wstawania. kochana moim zdaniem nie przekladaj malej do siebie.
Ewcia za telefon z dobrymi nowinami&&&&&&&&&&&&&
Kotku,Poczku witam ,choc was jeszcze nie ma

Do góry