reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
poczku - ja właściwie to mało co oglądam TiVi publiczną, i jakoś w tych szołach się nie wyznaję, ale Ona lubi Farnę i tak mnie prosiła:sorry: no nie mogłam się nie zgodzić :))) Powiedziała, że jak się nie uda, to przynajmniej autograf będzie miała :-)

Ja Was proszę DZIEWCZYNKI: nie trzymajcie za nią kciuków:sorry: Niechaj ta przygoda się skończy tutaj :-p

Haha :)

Ja to ogladalam tylko kilka razy, bo nie mam tu tvp i naprawde bylo fajne. No i nie mam pojecia co to farna... :/
ale skoro made nie chce to tylko trzymam kciuki, zeby ta dzisiejsza przygoda byla mile wspominana!

poczku - Ewa Farna....hmmm.......piosenkarka młodego pokolenia :eek: nic więcej powiedzieć nie umiem......nie moja stylistyka ;)) Ja na winylach chowana :-D

OOO Made trzymam kciukasy!!!!!!!! Ja nie oglądam tego programu, bo dla mnie za późno leci (buhahaha - o 20 siem zaczyna hehe) - ale jak ostatnio występował no ten....hmm...KAMIL BEDNAREK - to go sobie na YOUTUBE podglądałam i podobało mię się! A powiedz kochana jak nocka się udała??? Tak sobie o Tobie myślałam - zwłaszcza nocą - jak mi Martynka na głowę przez sen wchodziła - a robiła to za każdym razem jak skubana wyczuła, że troszkę się od niej oddalam....:eek::eek::eek:

Aha Kocurku - miałam spytać - czy Oleńka tak już na tej podłodze spędza noc czy ją przekładasz skutecznie do łóżeczka???? Oleńka lubi łóżeczko????
Trzymam kciuki za imprezkę!! Będzie się lał alkohol???? I komu ten brak wesela wynagradzacie - sobie czy nowożeńcom?? :-p Fajnie macie!

I dziękuję Wam wszystkim za wczorajsze opisy usypiania! Domyślam się, że jestem w ciemnej dziurze i pewnie długo w niej zostanę...ale jeszcze troszkę mam siły to znosić - tym bardziej, że na łóżeczko na razie szans nie widzę...Jedyna nadzieja to wsadzić do łóżeczka i wyjść. I nie słuchać....A wątpię czy dałabym radę....Ale mam pociechę taką, że w zamian za to mała wcina zwykłą obrzydliwą owsiankę na wodzie! Aż jej się uszy trzęsą! Hehehe :-p:-p Szukam plusów gdzie się da :-p:-p:-p

KUOTU - a wiesz, że mi zabiłaś ćwieka :eek: siedzę i się zastanawiam co było pierwsze......jajo czy kura....nie! to nie ten dylemat......szpula czy winyl? :baffled:

Lilu - napiszę tylko, NIC LEPIEJ! :sorry:

reklama
Do góry