reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Lilu - wytrwał......znaczy się.....razem se trwaliśmy :baffled: Rzucał się jak ryba w kałuży......ale nie poddam się, dzisiaj znowu łóżeczko :sorry: i jutro też :oo2:

reklama
Made ale przez sen tak się rzucał???? Jeju ale zobacz jak już jesteś do przodu! Nie karmisz w nocy, mały śpi w łóżeczku.....A ja PACZĘ I WZDYCHAM!

Lilu - budził się....szczebelki jednak ograniczają :eek: do tej pory miał do dyspozycji całe łóżko, a teraz....? Lateksowy, ale mały jednak materac:-p

No tak, to może być problem...Martynka też chodzi po całym łóżku w nocy, kręci się jak wskazówki zegara....

A powiedz jak Maniek nauczył się spać w łóżeczku? Od razu polubił?

Coś Ty......zaczęło się od stopniowego przyzwyczajania....na początku były to minuty, później już godziny, ale tylko za dnia :) Po jakichś dwóch miesiącach odważyliśmy się położyć go do łóżeczka na noc.....oczywiście łóżeczko przy naszym łóżku - zadziałało, tyle, ze to było jak Maniek miał 15 miesięcy! Już byłam w ciąży z Borisem....nie było wyjścia. Ale zniósł to bardzo dzielnie :))

Kurcze może takie stopniowe uczenie w dzień będzie sposobem dla Martynki??? Jakby tak od minuty zacząć hmmm....Włożyć ją tam z czymś co bardzo lubi....I jak ryk to od razu bym wyciągała....
Przyznam, że ja raz wlazłam z małą do łóżeczka...ALE MIAŁAM STRACHA, ŻE SIĘ ZARWIE! No i było mi tak ciasno, że szybko stamtąd uciekłam...

Made znowu wlałaś nadzieję w me serce! Będę jakoś próbować!

EWCIA Ty się nie uśmiechaj, tylko pisaj, bo kuot coś nie w sosie i Ci się dostanie za samo uśmiechanie :-p

LILUŚ buziaków sto tysięcy....:sorry:

A Ufolek jest przenoszony do łóżeczka :tak: Nie śpi na tym dywanie całą noc :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lili, ja myślę czy brać się za Mikosia szafkę, bo już z niektórych rzeczy wyrósł, czy oglądać zaraz Madzię Gessler:-p
nie wiem, póki co wlazłam na bb:tak:

Kuotku, :biggrin2::biggrin2::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry