reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Kurcze kiepsko to wygląda :-( Bo nawet jak coś pomyliłaś w moim adresie to swój już raczej dobrze wypisałaś....A poleconych paczek raczej tak nie kradną chyba :-( Przecież nikt nie wiedział, że zgubiłaś dowód nadania. Co za lipa :-(

Wioluś ale nic się nie zamartwiaj! Może jeszcze nie wszystko stracone!

Buziaki lecę po małego!

Ostatnia edycja:
Ech....i żadna nie pamiętała :-(
Będę sama świętować :-p

Lilu - wstawiłabyś raz jeszcze linka do tych skarpet antypoślizgowych? Wzięło i mi usunęło, a chciałabym zamówić dla Borisa do żłobka :)

Ostatnia edycja:
ewcia :* Uratowałaś honor Kuleżanków :-):-):-):-):-)
Byłam Kochana, i pani doktor jak mnie zobaczyła z tymi kulami, ledwo chodzącą, i nie mogącą usiedzieć na dupie......to mnie zaczęła przepraszać za ten cały durnowaty system :)) Pogadałyśmy sobie jak to właściwie wygląda i powiedziała, że jeśli przy kolejnym L4 ponownie dostanę wezwanie, to mam zadzwonić pod podany numer i powiedzieć, ze jestem po operacji, że już byłam kontrolowana i że pani doktor w papierach napisała :eek: No po prostu KOCHANY CZŁOWIEK. Przywróciła mi wiarę w człowieków :))) Nawet nie czytała karty szpitalnej, wzięła tylko dowód, spisała dane i tyle :))

Wiolu - dziękuję :* i przestań się już tak katować tą znikniętą paczką, nie Twoja przecież wina, i jakby nie było to Ty jesteś najbardziej poszkodowana ;) Takie rzeczy się niestety zdarzają......szkoda, że akurat nam :-) I nie psikaj muchozolem, bo to silny detergent jest, może zaszkodzić bardzo, zwłaszcza, że Franio z tymi oskrzelikami miał problemy :(( Lepiej zawiesić lepik.....teraz są takie ładne w owocki, zwierzątka i inne takie ;-)

KUOTEK - no wiem.....UFOlek nie preferuje skrępowania :-) Pewnie też bym nie kupowała na Twoim miejscu, zbędny wydatek :)

A w ogóle to chciałam się pochwalić.......otóż Boris po raz pierwszy stanął samodzielnie trzymając się szczebelków w łóżeczku :))) Ja wiem, że większość już dawno to opanowała, ale on jest taki leniuszek grubasek :-)
HIP HIP HUUUUURA! HIP HIP HURRRRRA!!!! HIP HIP HURRRRA!!!! :rofl2: Zygmunt ciocia Boo jest z Ciebie dumna!!!! :tak:

reklama
Made, suuuper, ze wsio oki, ochh.. takich lekarzy już mało, ojjj... bardzo mało! O zusie pamiętałam, ale dziś zalatany dzień i wsio wylatuje z mej głowy... idę pomyś podłog, póki Urwis jeszcze śpi:-)

Do góry