reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Rurka brawo!! Oby jej tak zostało:))
Ja siem nie nadajem chyba do ludzi więc się obrobię trochę przy biurku i ide do piwnicy.....

nie mów Kotku :-) ja dzisiaj nie dam jej tak długo spać w dzień, o nie!! umiarkowanie jak zawsze:-)
jak Bebilonik?? jak kuoty? Kamil sie szykuje juz do szkoły??

Moniu nadajesz, nadajesz!! ja to jak pracowałam w biurze, to sobie lubiłam posiedziec w piwnicy w archiwach, cisza, spokój, chłodek:-p

dziewczyny jak mam podac soczek? kazał lekarz dawac bobofruty a one geste i przez smoczek 1 nie leca:szok: kupic inny?

Ola codziennie tak pije dwa razy po 100ml rozcieńczonego, to wyjdzie prawie jedna butelka soku dziennie :))

Muszę niestety na razie się zbierać Moje Miłe... torbę zawieźć mamie, bo wyjeżdża nad morze, odezwę się z jej mieszkania ok. 12-13 :))

Buziaki!

Dzień dobry!!!!

Na mnie dziś w nocy BATMAN leciał! Taki sen miałam, że aż żal, że go nie dokończyłam, bo mała cyca wzięła - a batman mnie już prawie miał! :szok:

reklama
Do góry