reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Mój mi jeszcze nigdy żadnego komentarza nie zasunął jaka to jestem.... chyba, że w żartach....:blink::sorry2:
Myślę, że to dlatego, że jestem ideałem :-p

MONI & MADE ale to chyba jekieś niegroźne sprawy...? Bo siem martwiem :-(

Mam gorzką czekoladę i się nie zawaham :-p

Nocka ładna, tylko w jej środku G. jechał do pracy do Wawy i mnie obudził, bo chciał kartę CITI i potem nie mogłam usnąć... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kuocie, to Ci G...:sorry2: jak Ola śpi, to On Kuota budzi:szok:;-)

czekolada nie dobra:no: zostaw ją:rofl2:

jestem w szoku!!!
Moje dziecko pokazywało jakie to ma nerwy, więc włożyłam Go do łóżeczka i co? Leży na brzuszku, wtulony w podusię:szok: myślałam, że śpi, ale nie, otwarte ma oczka:szok:

EWCIA coś Ty mu zrobiła!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D Żeby od razu do łóżeczka :szok:

Musiał, nie chciał mi bez pytania brać karty i środków pozbawiać do życia :-p

Kotku, Mikołaj jak się wkurzy, to ojjj... to zaczyna bić i machać rączkami, kiedyś to połozył mi się na podłodze z tej złości:szok: dobrze, że nie rzucił:sorry2: ale wtedy Go daję do łóżeczka, bo po pierwsze- nie zrobi sobie krzywdy, a po drugie- w łóżeczku chwila moment i jest spokój:tak: także łóżeczko, to nie dla Niego kara, a wyciszenie:-)

Kocie aaa to chyba że tak:) To w takim razie grzeczny G.:))
A czy groźnie czy nie to jeszcze nie wiem.... sprawa skomplikowana... i on chce żebym się o coś kłóciła a ja nie wiem czy chem i czy warto... no i powiedział że jestem ....

Ewcia film nakręcony dobrze i ogólnie ok. Ale [pokazuje wszystko to czego nienawidzę - czyli picie, kombinowanie, układy, kablowanie, sprzedawanie kolegów.... Także ogólnie film nie w moim guście...

Rurka i jak Zuu?? spała całą noc?

Kotku, o Tk! Bardzo dobrze, bo czasami tych koncertów nie da się słuchać:sorry2: a w łóżeczku chwila moment i spokój:tak:
już lata po mieszkanku zadowolony:-)

Monia tak!!!! obudziłam ja o 19.30 na mycie po 2 godzinnej drzemce, zjadła, zaraz zasneła i spała do rana:szok:
dzisiaj u siebie cz u pajaków??

reklama
Do góry