reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Made ooo tylko takiego Zusu sobie zyczyc w swoim miescie!! :-)

Pierwszy raz byłam z Zuu sama samochodem na zakupach. Było nieźle. Odebralismy zdjecia z Rossmanna i wszystko sie zgadza. Kupiłam tez smoczek z wieksza dziurka do soków.

Maz mi w nocy spac nie dał! 2 razy! za duzo sie o parowkach naczytał:baffled:

co porabiacie moje kochane??

Hmm.....a ja dzięki tym lepikom pozbyłam się owocówek :eek: Te Twoje jakieś tresowane chyba som :-)
Przyjemności na huśtawkach :)))))))

rurecka - pisałam do Ciebie :((( czyżby znowu mi się zepsuł? :hmm:
Mój też mnie kciał męczyć, ale powiedziałam, że mnie gardło boli :eek:
Brawo za samodzielny wypad do sklepu :-)

Ostatnia edycja:
Made! Super, ze trafilas na rozsadnego czlowieka! Mila niespodzianka :)

Wiolu - ty z muchami walczysz a ja z osami. Mamy takie wbudowane na balkonie szafy i mnostwo ich tam krazy, chyba zakladaja gniazdo kurcze. Wlasnie szukam firmy, zeby sie ich pozbyli do diaska, bo juz zaczynaja do mieszkania wlatywac.

Widze, ze kolezanki dzis w miare wyspane i jakies takie zapracowane, bo duzo do czytania nie mialam...

Upal jak jasna ch!
Mi sie chce spac strasznie. Dobrze, ze jest siostra - tosciki robi, zimne oklady na czolo i nogi, soczek przynosi, smieci wyrzuca... Bosko! Ale ja bym jednak cos porobila tylko... sil brak i zgaga taka, ze hej, do tego zosia sie rusza non stop, nogi prostuje i kolana wystawia (czy cos).

Sciskam was mocno i caluje!

wrocilismy.
Iwa sie pobawila , ja kupilam srodek do smarowania ram okiemn i drzwi z brosa i mam nadzieje ze zadziala

poczku odpoczywaj ile sie da.

rureczko, made jak ja wam zazdroszcze tego balamucenia, moj M cos sie rozleniwil ostatnio i mu sie nie chce...czuje sie nie dopieszczona:-(

a gdzie sie wszystkie panie podzialy?

Ostatnia edycja:
ło jezu... tylko nie balamucenie.. jeszcze tego by mi brakowalo.

no wlasnie wiolu gdzie te kulezanki? moze wszystkie na poobiadowej siescie czy cus?

zrobilysmy z sista zakupy, wyrzucilysmy tony smieci posegregowanych, zimny prysznic i leze dalej i tak juz bym najchetniej do porodu...

pok wierze ci ze najprzyjemniej ci sie lezy i zycze abys jak najwiecej lezec brzuszkiem do gory mogla.odpoczywaj kochana, niech jeszcze Zosienka posiedzi w brzuszku, chociaz jeszcze z 3 tyg.

kulezanki naprawde chca lateksem po dupkach dostac:-p

reklama
Na szybko ->

Wioluś nie może być Ci głupio z powodu paczki! Ładnie proszę :-)

Made gratulacje! Widzisz jak to jest - twierdzisz, że mąż Ci wytknął, że jesteś złośliwa - a ja widzę to inaczej! Szczera owszem, ale zarazem przyciąga tak pozytywnych ludzi do siebie i tak pozytywne wydarzenia, że tylko cieszyć się i zazdrościć! Zobacz ile rzeczy wspaniałych Ci się udało dzięki Twojemu charakterowi - np. dostałaś przedszkole i żłobek - dzięki szczerym i serdecznym rozmowom z dyrekcją! Normalnie muszę się od Ciebie conieco nauczyć! Karma nie wraca do złych ludzi - karma wraca do takich dobrych dusz jak Ty (i wszystkie nasze kochane koleżanki :-):-):-))

Naprawdę się cieszę, że tak sprawa w ZUSIE wygląda!

Do góry