reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Lilu - z Szanownym to tylko takie niewinne dogryzanie :-) On beze mnie JAK JAKI bez parówy :-p
Ale dziękuję, że masz o mnie tak dobre zdanie :zawstydzona/y:

poczku - osów czeba się pozbyć :szok: ojej jak ja się ich bojem, i w dodatku uczuleniowcem jestem ://
Odpoczywaj ile wlezie i ciesz się siostrą maksymalnie :))

A gdzie jest KUOTEK???

Ostatnia edycja:
reklama
rurka zakupocholiczna sie z ciebie zrobila?:-)ha ha ha znam to , jak Iwa sie urodzila to ciagle jej cos kupowalam.
a tak w ogole nie potrzebujecie moze spiochow ? mama mi kupila dla Franka , ale sa rozowe i chce je sprzedac( 3 pack)

a ja tez siedze na allegro i szukam spodni dla siebie .
weszlam dzis na wage i co? zalamalam sie . jeszcze troche i bede wazyc tyle co do porodu z Franiem:-(

reklama
Do góry