reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
No ta fortuna Muchy jeszcze nie jest najgorsza, ale coś w tym stylu.... jakoś od początku mam awersję - im cieńsza szpila, a grubszy koturn, tym większa awersja ma :eek: Ja chyba miłośnik harmonii... :sorry:

Mi się takie butki podobają tylko u kogoś, sama to bym chyba nie umiała się normalnie poruszać na takich szpilach. Na chwilę tak, ale cały dzień???
Czy Oleńka dalej spi??

RURECZKA to Ty też korzystaj ... i ja też chyba pójdę, bo Ufolek po raz pierwszy od niewiemkiedy zasnął PRZED 21 :sorry::sorry::sorry:

yyyyy dalej śpi...????
Ona dopiero co postanowiła iść spać :-p

Widzę, że kuleżanki sobie idą, to chyba też trzeba kompa wyłączyć:sorry:
bo przecież nie będę prowadziła monologów:-p

Kuotku, Olcia jest niesamowita!!!!

Made, Rureczko, to chyba u Was dziś pogoda sprzyjała spaniu, bo u nas zaledwie 45 minut było:eek:

Poczku, my jak Mikosia braliśmy do domku, to też był w kombinezoniku:tak: ale polarkowym;-)
mimo majówki, to akurat ta z 2011 przebija wszystkie, bo spadł śnieg:-p

cześć

Ewcik miiiii, wiadro.

Dziecko mię rozpieściło we weekend pięknym spaniem tom się wczoraj połozyła po 23 (dooglądałam wkońcu ten dom zły) I co????? od 24 wiercenie, łażenie po łóżku i mamie, krzyki jakieś do psa..... ehhhh
a tu do pracy trzeba....

A u reszty Kuleżanek jak nocka???

Made mój też wczoraj jakieś wredne komentarze rzucała jaka to ja jestem... ehh faceci...

reklama
Oki, woda wrze, zaraz prosze wpadać:rofl2:

ze śmietankom:-p ?

Kuocie, jak nocka?
Monia i jak ten dom? Faktycznie zły:sorry2:

a kto szuka mebli, bom albo nie pamiętać, albo nie wiedzieć:sorry2:

Do góry