reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

dobry dobry;))

u nas zimno i pochmurno, niby od środy ma wrócić pogoda, Maja na antybiotyku, Daniel w sobotę skarżył się na brzuch i był strasznie blady, wczoraj gardło go bolało a dziś noga....ręce przy nim opadają;)) zostawiłam go sobie w domu, przedszkole 2 dni poczeka a ja go poobserwuje,
w sobotę musieliśmy jechać do poznania, ale mam buty na komunię a Maja sandałki
a w niedzielę mieliśmy gości, moich rodziców i dziadków, więc się naszykowaliśmy z obiadem i kawką równo;)) ale było smacznie i sympatycznie;))

a co tam i koleżanek??

reklama
hej :)

u nas upalnie , ale nad morze nie pojedziemy dzisiaj z mezem i malym , bo trzeba papiery skladac o mieszkanie ... takze ja dzisiaj poprosze o mocne &&&&&&&&&& !! musi sie udac :)

Natul spi jakis nie w sosie byl juz przed 10 chyba sie nie wyspal :/

Paulinka oby do srody :)
hehe maly dobry z tymi bolami :D ciekawe czy cos naprawde dolega czy tylko woli w domu zostac ?
a czyja komunia , bo ja zamotana jestem ostatnio hehe

Emyly oj tak u nas z tym cycem porazka byla , juz maly sie tak wkrecil , ze pol nocy skakal po mnie szukajac cyckow :/ przez to zla bylam i juz na maxa zmeczona ... dobrze , ze zapomina , moj kurka dalej przychodzi w porze jak idzie spac na drzemke czy wieczorem jak juz zmeczony i szuka cyca , nawet u S potrafi szukac :D

a mieszkanie na wieksze chcemy zamienic , mamy dzisiaj wlasnie spotkanie i papiery bedziemy skladac , bardzo mi sie podoba w dobrym miejscu ma nawet klime co tutaj zadkosc jest , a bardzo potrzebna w te tropiki i kurcze mam stresa niezlego mam nadzieje , ze sie uda !!
ehhh , ze nie moze byc jak w Pl z tym wynajmem tylko stresy i jaies glupie wymogi i konkursy :/

no nic jestem dobrej mysli :D

aaaa a zlobek to jak znajde prace dadza miejsce :/ od wrzesnia chce gdzies isc popracowac chocby na pol etetu mam nadzieje , ze cos znajde i dostaniemy sie do zlobka wtedy :)

milego dnia !!

Asionek dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie, oby się udało;)))

a komunia M. chrześnicy, czyli szykujemy się jak na wojnę;)))
wróciliśmy z miasta właśnie, Maja nam zasnęła w wózku (ostatnio jedyna metoda bezkrzykowa na drzemkę w ciągu dnia), więc poszliśmy z Danielkiem na spokojnie poprzymierzać i kupić mu sandałki, fajne, porządne sandały z usztywnianym zapiętkiem i profilowaną wkładką, skórzane za 95zł..... i to tylko kornecki nie bartek na przykład, bartki od 150zł wzyż...masakra... małej kupiliśmy w ccc lasockiego za 80zł.....dobrze że mamy z mężem obuwie na lato, bo tak to przy każdym sezonie poszlibyśmy z butami ;)))
co ciekawe myślałam że Majce stópka urosła jednak ona nadal nosi butki 22, sandały też 22 kupiliśmy bo 23 było dużo za duże i by się zabijała na chodniku.....a ja myślałam że 23 będzie trzeba kupić, Daniel w jej wieku miał sandały 24...;))

dzieciaki moje kochane, Daniel nawet kataru nie ma;)) zobaczymy go jutro, ale naprawdę w sobotę kiepsko wyglądał, nawet gdy weszliśmy do ikei na moment, nie chciał iść do smalandii i jeździł w wózku na zakupy bo nie miał siły chodzić...do tego trzymał się za brzuch ciągle...a u niego każde ostrzejsze zapalenie gardła zaczyna się albo od bólów brzucha albo od gorączki...nie żebym sobie tak teraz czarny scenariusz od razu wróżyła;))

Ostatnia edycja:
udalo sie :) podpisalismy dzisiaj umowe !! mam 3 tyg. na przeprowadzke ... oj bedzie sajgon ... sama wsumie musze wszystko ogarnac z malym szkrabem latajacym w kolo :)
ale najwazniejsze jest mieszkanko jakie sobie ymarzylam i nawet wiecej hehe

Paulinka ceny butow niezle kurcze ubrac cala rodzine mozna pojsc z torbami :/
mama mi mowila , ze wlasnie u nas kazda choroba poczatkowala bolem brzucha :/ cos w tym jest , oby to bylo nic i przeszlo samo &&&&&&&& :)

dobry;))

serdeczne gratki Asionku;)) oby Wam się dobrze mieszkało a spokojnie dasz radę z pakowaniem;)) choć ja cudem się wygrzebałam z dwójka maluchów;))

Daniel na razie oki, jutro idzie normalnie do przedszkola,jakoś do piątku przeżyjemy;))

lecimy na zakupy bo gołąbki w planach a kapusty brak;)

Dzień dobry, właściwie wieczór. tAka jakoś ostatnio ta doba za krótka. Bo i więcej czasu na dworze spędzamy. Nocka ciezka. Igor załapał wirusa i cala nic biedak wymiotował. Zaraził się ode mnie bo swą dni wcześniej miałam to samo a przede mną jeszcze mój maz. Mam nadzieję ze dalej się nie rozniesie bo miedzy tym zdążyliśmy odwiedzić moja mamę, która z kolei pojechała do dzieciaków mojej siostry..
asionek oowiadaj i tym nowym mieszkanku!!!
Paulina jak golabku, udały się?

maly znowu do zlobka chodzi nawet nie bylo zle pierwszego dnia :D

¨Paulina no wyjscia nie mam hehe , jakos spakuje mysle tylko jak ogarnac sprawe malowania nowego lokum .. nie wiem czy uda sie zrobic tak , ze tam juz bedzie wolne , a my tutaj zostaniemy i bedziemy malowac na spokojnie , czy wyjdzie tak , ze z calym tym dobytkiem pojdziemy na nowe i bedziemy w tym sajgonie malowac ? wsumie to mnie troche przeraza , ale jakos damy rade ;)

jak maly ?

Emyly no u mnie doba tez za krotka :/ jak Igorek ? biedak malusi oby przeszlo szybko !!
a mieszkanie 76m2 wiec sporo wieksze , duzy taras na 5 pietrze bez sasiadow naprzeciwko co tutaj zadkoscia jest
piwnica na ktorej bardzo mi zalerzalo , bo wiadomo przy dziecku tego masa sie robi , a nie sprzedaje czy wydaje dalej zostawiam dla 2 :)
klima cud tutaj prawie :)
pomieszczebie na pralke i inne spore takie , garderoba , plus 2 szafy wnekowe ogromne , to tez priorytet byl , bo szaf nie mamy dlatego , ze ja zawsze biore z wnekowymi mieszkanie hehe
nowa kuchnia i nowa lazienka , wc osobno i lazienka z oknem co tez sobie wymarzylam hehe
ogolnie ma wiecej jak chcialam wiec traf niesamowity i cena super do tego ...

Asionek - to superrrr. Cieszę się, że trafiło Wam się fajne mieszkanko. I bardzo praktyczne :)
Paulina - bilety na parapetówkę do Asionka rezerwować w ekonomicznej czy w biznes klasie???

Pogoda piękna więc od samego rana na dworze. Pojechałam z Igorem rowerem do Tychów na taki duży plac zabaw, wyszalał się, pobiegał, pozjeżdżał, potem do domu na obiad, po obiedzie do teściowej no i opiero wróciliśmy. Szybka kąpiel i do spania. Padł z butlą w buzi. Aaaaa nie wiem czy to przypadek ale moje dziecię przespało dziś całą noc!! Obudził się o 5, wypił mleko z butli i pospał do 9. Piękne to było :D ciekawe czy się jeszcze powtórzy! :)
Czas na prasowanie :/

hej koleżanki

pogoda się wykończająca, aż grzech w domu siedzieć więc większość czasu spędzamy poza nim;))
jutro wyjeżdżamy do moich rodziców i na komunię, wracamy w poniedziałek

Emy Maja wstaje codziennie po 5...brak słów i wyspania....
ja do Asionka na urlop od dzieci chętnie;))

buziaki i do usłyszenia!!

reklama

no wlasnie parapetowka :)

Emyly wow az zazdroszcze tej nocki ! o 9 wtstal ? niezle :)
kurcze robisz chrapke na rower mi , moze sie skusze i kupie w koncu ? ;)

Paulinka milego wyjazdu i dobrej zabawy :)
u nas tez nocki srednie i pobudka ostatnio przed 6 :/ nie wiem co mu sie znowu porobilo ...

Do góry