reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

dobry dobry;))

u nas zimno i pochmurno, niby od środy ma wrócić pogoda, Maja na antybiotyku, Daniel w sobotę skarżył się na brzuch i był strasznie blady, wczoraj gardło go bolało a dziś noga....ręce przy nim opadają;)) zostawiłam go sobie w domu, przedszkole 2 dni poczeka a ja go poobserwuje,
w sobotę musieliśmy jechać do poznania, ale mam buty na komunię a Maja sandałki
a w niedzielę mieliśmy gości, moich rodziców i dziadków, więc się naszykowaliśmy z obiadem i kawką równo;)) ale było smacznie i sympatycznie;))

a co tam i koleżanek??

reklama
hej :)

u nas upalnie , ale nad morze nie pojedziemy dzisiaj z mezem i malym , bo trzeba papiery skladac o mieszkanie ... takze ja dzisiaj poprosze o mocne &&&&&&&&&& !! musi sie udac :)

Natul spi jakis nie w sosie byl juz przed 10 chyba sie nie wyspal :/

Paulinka oby do srody :)
hehe maly dobry z tymi bolami :D ciekawe czy cos naprawde dolega czy tylko woli w domu zostac ?
a czyja komunia , bo ja zamotana jestem ostatnio hehe

Emyly oj tak u nas z tym cycem porazka byla , juz maly sie tak wkrecil , ze pol nocy skakal po mnie szukajac cyckow :/ przez to zla bylam i juz na maxa zmeczona ... dobrze , ze zapomina , moj kurka dalej przychodzi w porze jak idzie spac na drzemke czy wieczorem jak juz zmeczony i szuka cyca , nawet u S potrafi szukac :D

a mieszkanie na wieksze chcemy zamienic , mamy dzisiaj wlasnie spotkanie i papiery bedziemy skladac , bardzo mi sie podoba w dobrym miejscu ma nawet klime co tutaj zadkosc jest , a bardzo potrzebna w te tropiki i kurcze mam stresa niezlego mam nadzieje , ze sie uda !!
ehhh , ze nie moze byc jak w Pl z tym wynajmem tylko stresy i jaies glupie wymogi i konkursy :/

no nic jestem dobrej mysli :D

aaaa a zlobek to jak znajde prace dadza miejsce :/ od wrzesnia chce gdzies isc popracowac chocby na pol etetu mam nadzieje , ze cos znajde i dostaniemy sie do zlobka wtedy :)

milego dnia !!

Asionek dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie, oby się udało;)))

a komunia M. chrześnicy, czyli szykujemy się jak na wojnę;)))
wróciliśmy z miasta właśnie, Maja nam zasnęła w wózku (ostatnio jedyna metoda bezkrzykowa na drzemkę w ciągu dnia), więc poszliśmy z Danielkiem na spokojnie poprzymierzać i kupić mu sandałki, fajne, porządne sandały z usztywnianym zapiętkiem i profilowaną wkładką, skórzane za 95zł..... i to tylko kornecki nie bartek na przykład, bartki od 150zł wzyż...masakra... małej kupiliśmy w ccc lasockiego za 80zł.....dobrze że mamy z mężem obuwie na lato, bo tak to przy każdym sezonie poszlibyśmy z butami ;)))
co ciekawe myślałam że Majce stópka urosła jednak ona nadal nosi butki 22, sandały też 22 kupiliśmy bo 23 było dużo za duże i by się zabijała na chodniku.....a ja myślałam że 23 będzie trzeba kupić, Daniel w jej wieku miał sandały 24...;))

dzieciaki moje kochane, Daniel nawet kataru nie ma;)) zobaczymy go jutro, ale naprawdę w sobotę kiepsko wyglądał, nawet gdy weszliśmy do ikei na moment, nie chciał iść do smalandii i jeździł w wózku na zakupy bo nie miał siły chodzić...do tego trzymał się za brzuch ciągle...a u niego każde ostrzejsze zapalenie gardła zaczyna się albo od bólów brzucha albo od gorączki...nie żebym sobie tak teraz czarny scenariusz od razu wróżyła;))

Ostatnia edycja:
udalo sie :) podpisalismy dzisiaj umowe !! mam 3 tyg. na przeprowadzke ... oj bedzie sajgon ... sama wsumie musze wszystko ogarnac z malym szkrabem latajacym w kolo :)
ale najwazniejsze jest mieszkanko jakie sobie ymarzylam i nawet wiecej hehe

Paulinka ceny butow niezle kurcze ubrac cala rodzine mozna pojsc z torbami :/
mama mi mowila , ze wlasnie u nas kazda choroba poczatkowala bolem brzucha :/ cos w tym jest , oby to bylo nic i przeszlo samo &&&&&&&& :)

dobry;))

serdeczne gratki Asionku;)) oby Wam się dobrze mieszkało a spokojnie dasz radę z pakowaniem;)) choć ja cudem się wygrzebałam z dwójka maluchów;))

Daniel na razie oki, jutro idzie normalnie do przedszkola,jakoś do piątku przeżyjemy;))

lecimy na zakupy bo gołąbki w planach a kapusty brak;)

Dzień dobry, właściwie wieczór. tAka jakoś ostatnio ta doba za krótka. Bo i więcej czasu na dworze spędzamy. Nocka ciezka. Igor załapał wirusa i cala nic biedak wymiotował. Zaraził się ode mnie bo swą dni wcześniej miałam to samo a przede mną jeszcze mój maz. Mam nadzieję ze dalej się nie rozniesie bo miedzy tym zdążyliśmy odwiedzić moja mamę, która z kolei pojechała do dzieciaków mojej siostry..
asionek oowiadaj i tym nowym mieszkanku!!!
Paulina jak golabku, udały się?

maly znowu do zlobka chodzi nawet nie bylo zle pierwszego dnia :D

¨Paulina no wyjscia nie mam hehe , jakos spakuje mysle tylko jak ogarnac sprawe malowania nowego lokum .. nie wiem czy uda sie zrobic tak , ze tam juz bedzie wolne , a my tutaj zostaniemy i bedziemy malowac na spokojnie , czy wyjdzie tak , ze z calym tym dobytkiem pojdziemy na nowe i bedziemy w tym sajgonie malowac ? wsumie to mnie troche przeraza , ale jakos damy rade ;)

jak maly ?

Emyly no u mnie doba tez za krotka :/ jak Igorek ? biedak malusi oby przeszlo szybko !!
a mieszkanie 76m2 wiec sporo wieksze , duzy taras na 5 pietrze bez sasiadow naprzeciwko co tutaj zadkoscia jest
piwnica na ktorej bardzo mi zalerzalo , bo wiadomo przy dziecku tego masa sie robi , a nie sprzedaje czy wydaje dalej zostawiam dla 2 :)
klima cud tutaj prawie :)
pomieszczebie na pralke i inne spore takie , garderoba , plus 2 szafy wnekowe ogromne , to tez priorytet byl , bo szaf nie mamy dlatego , ze ja zawsze biore z wnekowymi mieszkanie hehe
nowa kuchnia i nowa lazienka , wc osobno i lazienka z oknem co tez sobie wymarzylam hehe
ogolnie ma wiecej jak chcialam wiec traf niesamowity i cena super do tego ...

Asionek - to superrrr. Cieszę się, że trafiło Wam się fajne mieszkanko. I bardzo praktyczne :)
Paulina - bilety na parapetówkę do Asionka rezerwować w ekonomicznej czy w biznes klasie???

Pogoda piękna więc od samego rana na dworze. Pojechałam z Igorem rowerem do Tychów na taki duży plac zabaw, wyszalał się, pobiegał, pozjeżdżał, potem do domu na obiad, po obiedzie do teściowej no i opiero wróciliśmy. Szybka kąpiel i do spania. Padł z butlą w buzi. Aaaaa nie wiem czy to przypadek ale moje dziecię przespało dziś całą noc!! Obudził się o 5, wypił mleko z butli i pospał do 9. Piękne to było :D ciekawe czy się jeszcze powtórzy! :)
Czas na prasowanie :/

hej koleżanki

pogoda się wykończająca, aż grzech w domu siedzieć więc większość czasu spędzamy poza nim;))
jutro wyjeżdżamy do moich rodziców i na komunię, wracamy w poniedziałek

Emy Maja wstaje codziennie po 5...brak słów i wyspania....
ja do Asionka na urlop od dzieci chętnie;))

buziaki i do usłyszenia!!

reklama

no wlasnie parapetowka :)

Emyly wow az zazdroszcze tej nocki ! o 9 wtstal ? niezle :)
kurcze robisz chrapke na rower mi , moze sie skusze i kupie w koncu ? ;)

Paulinka milego wyjazdu i dobrej zabawy :)
u nas tez nocki srednie i pobudka ostatnio przed 6 :/ nie wiem co mu sie znowu porobilo ...

Do góry