reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

no właśnie Asionek, gdzie te strony na bb do nadrabiania.....

ależ pogoda się robi cudna!!! mnie drugi dzień brzuch męczy, ból jakby ktoś mi w środku wszystko ściskał....a na placu zabaw się dowiedziałam że jakaś grypa jelitówka u nas panuje....nieciekawo, oby mnie nie chwyciło jednak

poszłam z dziećmi o 15 do piekarni po chlebek nasz.....wróciliśmy do domu o 17.....niestety mamy plac zabaw po drodze;))

reklama
Witam,

Emyly
, u nas jakoś leci :tak:
Miki, odpukać, nie choruje:tak: także jest się z czego cieszyć :-)
no i dzisiaj zapisałam go do przedszkola:-p:rofl2: jesteśmy 4ci na liście rezerwowych, także mamy duże szanse, że akurat jak skończy 2,5 roku będziemy mieli miejsce:-)

my też żyjemy;))

Daniel na antybiotyku, Maja odmawia spania w dzień, w nocy też by najchętniej odmówiła, usypianie jej to masakra, a wstaje o 5 rano......
zrobiło się u nas zimno i raczej siedzimy w domu, jutro prawdopodobnie pojedziemy do moich rodziców na majówkę, także w ogóle nas nie będzie;)))

hej :)

u nas deszczowo bylo , plus maly sie pochorowal :/
katar w ilosci hurtowej zielono zloty ... teraz katar przechodzi troche to kaszlec zaczal :( nasza pierwsza choroba :/
takze nocki same wiecie przy takim katarze jakie sa ... w dzien ok na szczescie :)

Paulinka udanej majowki :) jak brzuch ?
widze niezle pobudki macie :/ oby sie malej odmienilo ze spaniem :)

Emyly ja zyje jeszcze jakos zyje pomimo niedospania :/

Ewcia hej :) dobrze , ze maly zdrowy no i fajnie z przedszkolem :)

dzien dobry choc deszczowy . my juz w drodze gdzies w okolicach opola.
Ewcia przedszkolak to powazna sprawa. teraz juz poleci z gorki. kciuki za wolne miejsce.
paulina jak Daniel? do kiexy ten antybiotyk? a moze sprobuj Maji nie klasc w dzien to na wieczor bedzie zmeczona? albo to ten slawny bunt dwulatka :-)
asionek jak sie ma chorowitek Nat? gile zniknely? ile razy w ciagu doby karmisz jeszcze? czy juz moze odstawilas zupelnie?
Kot????? Lil????? hop hop

udNych odpoczynkow ;-)

hej :)

u nas gluty przeszly na ucho .. wsumie przez przypadek sie dowiedzialam i dobrze , ze poszlam z nim do lekarza jednak .. bo ani tempki , ani nie boli go nic , a jednak infekcje ma :/

Emyly udanego wypoczynku :)
a ja Natula to juz od dawna w dzien nie karmie , jakos jak mial 7 m przestalam , czasami dostal w awaryjnej sytuacji typu choroba hehe , karmilam rano i na noc , a teraz mleka juz nie ma .... ale ssak dalej lapie za cycki i przyssac tez sie potrafi na sekunde , ale jednak :) nalog to nalog hehe

a gdzie reszta klanu ?

Lili ?????????? zagladasz tu jeszcze ?? pisz co u was jak maluszki ? jak ty ????

reklama
Do góry