reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
hej :)

Paulinka super fotki !! sliczna z was rodzinka :)

Emyly taaaa koniec hehe konca nie widac :/ ciagle cos i czasu nie mam bez kitu chyba sie nie wyrobie ... do tego mlody wczoraj zaczal goraczkowac , caly dzien plus cala noc ponad 39 momentami , bylam u lekarza ma angine wiec siedzial przylepiony do mnie caly dzien :)

za to dzisiaj w koncu kupilam farby do malowania mieszkania , zostaly nam jeszcze farby do malego pokoju :) no i masa roboty ... mamy czas od 14 z kawalkiem do 17 z kawalkiem zeby to ogarnac od nastepnego tyg. z max 5 dni super nie ? S pracuje , ja z malym nie poszaleje
nic jakos moze sie uda to ogarnac , a jak nie to bedziemy juz na miejscu mieszkac i robic trudno :)

Cześć:)

Jestem, żyję ale czasu brak i siły na cokolwiek:((
Młoda ma jakąś dziwną alergię i nie mam już pomysłów co z tym robić... musze znaleźć dobrego alergologa... ale ciężko.. terminy w cholerę i jeszcze trochę do przodu i ceny.... muszę więc wybrać kogoś dobrego bo nei mam czasu, siły ani kasy testować i szukać w ciemno... wściekła przez to jestem niesamowicie i nic mi sie nie chce...

Przepraszam że tylko o sobie...

Moniu, hej;))
a czym u małej się ta alergia objawia??? kurka te dzieci to łapią wszystko ostatnio, bidulki nasze kochane

my od rana w biegu, byłyśmy w urzędzie miasta dokumenty zanieść, potem na drugi koniec miasta do lidla na zakupy, a teraz podszykowałyśmy obiad i posprzątałyśmy kuchnię, chwilowo zległyśmy na kanapie przed bajkami....

pogoda deszczowa i nic się nie chce, do tego dzieci pięknie zasmarkane, a mnie zatoki męczą- klasyka- muszę normalnie kiedyś napisać że jesteśmy zdrowi, to dopiero będzie święto;)))

Paula, Wiki ma wysypkę. Takie czerwone plamki i takie cieliste wypukłe widoczne pod światło tylko...
Od 3 tyg to ma. Z brzuszka jej zeszło i z jednej ręki. Ale za to na udach się zrobiło teraz więcej i na jednej ręce...
Naszczęście udało mi się zapisać na jutro do alergologa dobrego (w zasadzie wyprosiłam bo powiedziałam że Młoda ma dużą wysypkę i sie pogarsza.)
Ale tak kombinuję od czego to może być... Jak narazie pasuje mi soja... Przed pierwsza wysypka jadła kuleczki czekoladowe i tam była lecytyna sojowa. A przed tym pogorszeniem teraz jadła batony musli i też była ta lecytyna i do tego soja... I kiedyś jak się kąpała w balneum to miała wysypkę a tam tez jest soja... Zapytam jutro.

A i do tego jeszcze zmieniliśmy nianię i nowa jeszcze nie zna WIki na tyle żeby zaobserwować ewentualne zmiany, a Zbyszek (przez ostatnie 3 tyg się nią zajmował) nie zauważa subtelnych różnic na skórze.... ehhh

A u was współczuję wiecznych chorób:((( Ale tak to już chyba jest z dwójką dzieciaków co?

dobry;))

Emyly ja to raczej na herbatkę z majerankiem mogę wpaść;)) gardło i zatoki za bardzo kofeiny nie tolerują;))

to Ty masz pogodę??? u nas jest jej chroniczny brak, zaledwie 10st. na termometrze a chciałam iść na ryneczek po kwiatki na balkon, zadamawiam się na całego normalnie;)))
jak Twój synuś???

Danio choć trochę zasmarkany poszedł do przedszkola, ale jutro chcę iść do przychodni, bo rankiem i wieczorami dusi się od kaszlu, Maja zresztą też, chyba się już przyzwyczaiłam do takich atrakcji....

herbata z majerankiem?? nie znam al oki, mogę zaserwować, albo z miodem i imbirem
no pogoda cudowna :p nigdy nie kończąca się opowieść o deszczu...już nie mam pomysłu co robić z dzieckiem w domu

reklama
Do góry