reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Dojechaliśmy;))

140km w śniegu/deszczu i zawiei, fajnie;)) dzięki bogu nasze dzieci większość trasy przespały;))

Lilu ospa to wspomnienie, choć nadal żywe bo Maja ma jeszcze wyraźne ślady, ale dobrze że nie musimy już z tym walczyć;)) a po świętach mam nadzieję że będziesz częściej na bb???;)))

halooooooooooo??? jest tu kto??????

reklama
Dobry wieczór!

Asionek - dzięki za info, może w lipcu/sierpniu gdzieś wyskoczymy, na jakąś ciepłą plażę :D
żeby reszta zębów też bez większych przebojów wyszła :D tego życzę na święta

KOt - dzięki, przez kwiecień chcę zredukować liczbę karmień do dwóch, przed dzienną i nocną drzemką. Takie mam marzenie :D a co dalej to nie wiem.
No i dobrze z tymi świętami, to jest czas dla Was i spędźcie je tak, zeby było Wam przyjemnie. Uważam, że takie szarpanie się, sprzątanie przez kilka dni (bo wiadomo jak przy dziecku) gotowanie, pieczenie i cała reszta jest zbędna - oczywiście w przypadku kiedy się tego nie chce.
Życie jest po to by być szczęśliwym :)

Paulina - niech noga szybko dochodzi do siebie :D i całe szczęście że Maja stała daleko.

Lil - no właśnie z ta pracą to dopiero teraz wiem, że to było zupełnie bez sensu. Nie wiem co mnie podkusiło, hahaha chyba kilka groszy zasiłku z urzędu :p
Muszę wszystko jeszcze raz przemyśleć. za i przeciw, a może najpierw nowa praca...
Trzecie?? do dzieła Lil - będziesz miała wesoło :D to i potem jak już dzieciaki będą w odwiedziny przyjeźdzać, miło będzie :rofl2:

Pisanki pomalowane, tylko skorupki się trochę potłukły. dzięki temu są niepowtarzalne :D

Zobacz załącznik 548660

hej :)

Kotek sama robie pierwszy raz to wiec zobaczymy czy wyjdzie hehe mam nadzieje , ze tak ! plan na swieta super my tez tylko we 3 i mam nadzieje spedzic milo te 2 dni na relaksie i spacerach :D

Paulinka dobrze , ze dojechaliscie :) jak stopa ?

Lili maly chodzi 2 razy w tyg. po 2 h i kiepsko znosi rozstanie :/ juz sama nie wiem czy go tam dawac czy rezygnowac ? ehhh
a jak maluszki twoje ? :)
co do wiosny to u nas rzeczywiscie wiosna , ale normalnie to juz bylo lato i upaly ;) takze tez pozmienialo sie i bywaja dni , ze leje okropnie :/ moje mieszkanie tez przez to tonie , po scianach cieknie , z okien sie leje , no masakra ogolnie :/

Emyly widze u was tez ciezko z cycem :) co do smoka to niby tak , ale np. u nas nie bylo mowy o smoku , mi tam rybka byla czy bedzie ssal czy nie , a maly za chiny nie chcial do buziaka wziasc i do dzis dzien nie chce :/ to samo z butla bylo , dopiero jakis miesiac temu wzial , ale tez pije tak , ze max 110 ml .... i to raz na dzien
takze roznie bywa :) mi sie wydaje , ze wlasnie przez to , ze brak smoka i butli moj tak na tego cyca ma cisnienie hehe , teraz ma stresa przez zlobek i znowu sie na mnie rzuca ciagle , grzebie mi w bluzce itd. ... ale twarda jestem i daje max 2 razy na dzien , z tymze nie je tylko ciumka jak smoka zeby sie wyciszyc ... ogolnie ciezki temat :)

dziewczyny jakbym czasu juz nie miala , bo pracy sporo hehe to ja chcialam
Wam zyczyc Wesolych Swiat !! smacznego jajka , spelnienia marzen , samych szczesliwych chwil w zyciu , pociechy z dzieci :) i co tam jeszcze sobie zyczycie :D buziaki !!

Przepraszam że mnie tak mało ostatnio... ciężki tydzień:( ale o tym może po Świętach...

Dziewczynki:)

Zdrowych, wesołych, spokojnych rodzinnych i ciepłych (!) Świąt Wielkanocnych!!

Smacznego jaja :)

3.jpg

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
dobry;))

Emyly a kawki dziś nie piłam;))
byliśmy na spacerze z moją mamą i bratanicą w wieku Danielka, masakra....dobrze że Maja zasnęła w wózku...bo 3 dziecko biegające po chodniku i takie wiatrzysko to by było za dużo;0)

a co tam u koleżanek???

Do góry