reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Dojechaliśmy;))

140km w śniegu/deszczu i zawiei, fajnie;)) dzięki bogu nasze dzieci większość trasy przespały;))

Lilu ospa to wspomnienie, choć nadal żywe bo Maja ma jeszcze wyraźne ślady, ale dobrze że nie musimy już z tym walczyć;)) a po świętach mam nadzieję że będziesz częściej na bb???;)))

halooooooooooo??? jest tu kto??????

reklama
Dobry wieczór!

Asionek - dzięki za info, może w lipcu/sierpniu gdzieś wyskoczymy, na jakąś ciepłą plażę :D
żeby reszta zębów też bez większych przebojów wyszła :D tego życzę na święta

KOt - dzięki, przez kwiecień chcę zredukować liczbę karmień do dwóch, przed dzienną i nocną drzemką. Takie mam marzenie :D a co dalej to nie wiem.
No i dobrze z tymi świętami, to jest czas dla Was i spędźcie je tak, zeby było Wam przyjemnie. Uważam, że takie szarpanie się, sprzątanie przez kilka dni (bo wiadomo jak przy dziecku) gotowanie, pieczenie i cała reszta jest zbędna - oczywiście w przypadku kiedy się tego nie chce.
Życie jest po to by być szczęśliwym :)

Paulina - niech noga szybko dochodzi do siebie :D i całe szczęście że Maja stała daleko.

Lil - no właśnie z ta pracą to dopiero teraz wiem, że to było zupełnie bez sensu. Nie wiem co mnie podkusiło, hahaha chyba kilka groszy zasiłku z urzędu :p
Muszę wszystko jeszcze raz przemyśleć. za i przeciw, a może najpierw nowa praca...
Trzecie?? do dzieła Lil - będziesz miała wesoło :D to i potem jak już dzieciaki będą w odwiedziny przyjeźdzać, miło będzie :rofl2:

Pisanki pomalowane, tylko skorupki się trochę potłukły. dzięki temu są niepowtarzalne :D

Zobacz załącznik 548660

hej :)

Kotek sama robie pierwszy raz to wiec zobaczymy czy wyjdzie hehe mam nadzieje , ze tak ! plan na swieta super my tez tylko we 3 i mam nadzieje spedzic milo te 2 dni na relaksie i spacerach :D

Paulinka dobrze , ze dojechaliscie :) jak stopa ?

Lili maly chodzi 2 razy w tyg. po 2 h i kiepsko znosi rozstanie :/ juz sama nie wiem czy go tam dawac czy rezygnowac ? ehhh
a jak maluszki twoje ? :)
co do wiosny to u nas rzeczywiscie wiosna , ale normalnie to juz bylo lato i upaly ;) takze tez pozmienialo sie i bywaja dni , ze leje okropnie :/ moje mieszkanie tez przez to tonie , po scianach cieknie , z okien sie leje , no masakra ogolnie :/

Emyly widze u was tez ciezko z cycem :) co do smoka to niby tak , ale np. u nas nie bylo mowy o smoku , mi tam rybka byla czy bedzie ssal czy nie , a maly za chiny nie chcial do buziaka wziasc i do dzis dzien nie chce :/ to samo z butla bylo , dopiero jakis miesiac temu wzial , ale tez pije tak , ze max 110 ml .... i to raz na dzien
takze roznie bywa :) mi sie wydaje , ze wlasnie przez to , ze brak smoka i butli moj tak na tego cyca ma cisnienie hehe , teraz ma stresa przez zlobek i znowu sie na mnie rzuca ciagle , grzebie mi w bluzce itd. ... ale twarda jestem i daje max 2 razy na dzien , z tymze nie je tylko ciumka jak smoka zeby sie wyciszyc ... ogolnie ciezki temat :)

dziewczyny jakbym czasu juz nie miala , bo pracy sporo hehe to ja chcialam
Wam zyczyc Wesolych Swiat !! smacznego jajka , spelnienia marzen , samych szczesliwych chwil w zyciu , pociechy z dzieci :) i co tam jeszcze sobie zyczycie :D buziaki !!

Przepraszam że mnie tak mało ostatnio... ciężki tydzień:( ale o tym może po Świętach...

Dziewczynki:)

Zdrowych, wesołych, spokojnych rodzinnych i ciepłych (!) Świąt Wielkanocnych!!

Smacznego jaja :)

3.jpg

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
dobry;))

Emyly a kawki dziś nie piłam;))
byliśmy na spacerze z moją mamą i bratanicą w wieku Danielka, masakra....dobrze że Maja zasnęła w wózku...bo 3 dziecko biegające po chodniku i takie wiatrzysko to by było za dużo;0)

a co tam u koleżanek???

Do góry