hej
Kotek sama robie pierwszy raz to wiec zobaczymy czy wyjdzie hehe mam nadzieje , ze tak ! plan na swieta super my tez tylko we 3 i mam nadzieje spedzic milo te 2 dni na relaksie i spacerach
Paulinka dobrze , ze dojechaliscie
jak stopa ?
Lili maly chodzi 2 razy w tyg. po 2 h i kiepsko znosi rozstanie :/ juz sama nie wiem czy go tam dawac czy rezygnowac ? ehhh
a jak maluszki twoje ?
co do wiosny to u nas rzeczywiscie wiosna , ale normalnie to juz bylo lato i upaly
takze tez pozmienialo sie i bywaja dni , ze leje okropnie :/ moje mieszkanie tez przez to tonie , po scianach cieknie , z okien sie leje , no masakra ogolnie :/
Emyly widze u was tez ciezko z cycem
co do smoka to niby tak , ale np. u nas nie bylo mowy o smoku , mi tam rybka byla czy bedzie ssal czy nie , a maly za chiny nie chcial do buziaka wziasc i do dzis dzien nie chce :/ to samo z butla bylo , dopiero jakis miesiac temu wzial , ale tez pije tak , ze max 110 ml .... i to raz na dzien
takze roznie bywa
mi sie wydaje , ze wlasnie przez to , ze brak smoka i butli moj tak na tego cyca ma cisnienie hehe , teraz ma stresa przez zlobek i znowu sie na mnie rzuca ciagle , grzebie mi w bluzce itd. ... ale twarda jestem i daje max 2 razy na dzien , z tymze nie je tylko ciumka jak smoka zeby sie wyciszyc ... ogolnie ciezki temat
dziewczyny jakbym czasu juz nie miala , bo pracy sporo hehe to ja chcialam
Wam zyczyc Wesolych Swiat !! smacznego jajka , spelnienia marzen , samych szczesliwych chwil w zyciu , pociechy z dzieci
i co tam jeszcze sobie zyczycie
buziaki !!