reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

no właśnie, a gdzie cała reszta koleżanek????????????????

Emy ja już od soboty u siebie;)) teraz czekam na ciepełko i ruszam z myciem okien;)) niby od czwartku ma być po naście stopni;))

śliczne zdjęcia Emy, mały jest cudny, my też mamy fotki wiosenne z śniegiem w tle na huśtawce;)))

Ostatnia edycja:
reklama
jestem :)
maz w domu byl i jak zwykle masa spraw do zalatwienia ...
dzisiaj zlobek i tak zlecialo , a jeszcze trzeba bylo tylko 4pralki prania poprasowac :/

Emyly przeslodki synek :) widze zabawa na calego !! super !!

Paulinka i jak bylo na mini wakacjach ? fotki na FB super , ale ci rosna maluszki sliczne :)

Ewcia hej , co tam u was ?

a gdzie Lili ?????????????

Dzien dobry :)
Asionek - mogę podesłać trochę prasowania?? bo baaaaardzo nie lubię. Dziękuję za komplementy o synku :)
Paulina jakies ciasto może ostatnio upiekłaś??
kawa wprawdzie wypita ale do herbatki może ktoś się dosiądzie??

tak tak herbatkę poproszę, taką z miodem i cytryną bo zatoki mnie męczą;)

my rano pobiegłyśmy po małe zakupy, teraz panna śpi, poprosiła o uśpienie w wózku:baffled:

a Emy ja ostatnio nic nie piekłam, myślę co zrobić w weekend, musi być mało słodkie bo Danio ma szlaban na słodycze od doktorki...

Asionek dzięki;) te nasze dzieci coraz ładniejsze są;))

reklama
dziś mnie pogoda zaskoczyła, ja obutana chustą, czapa zimowa na głowie a tu ciepło;)) tylko że dwa dni temu mnie solidnie przewiało tej wiosny;)))

zakupy zrobione, dziecko mi spać nie chce, chyba bunt dwulatka, w sumie za 3 miesiące skończy już te 2;))
może zaśnie w drodze po brata, ja tam jej zabraniać nie będę:-D

co tam słychać u koleżanek???

Do góry