reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Chociaż masz rację, sukienka przebija wszystko! I ta cena...... kurczę kurczę.............

W sumie na lato nie mamy jeszcze wyjściowej sukienusi... jeju jeju....

Jeeeeejuuuuu!!!

Idę sobie stąd :/

reklama
i sukienka była fajna;)) i bluzeczka, pajacyki są już z kotką Marie ale też śliczne;)) są jeszcze chyba skarpety z tą kicią;))

a do lata faktycznie może tego już nie być w sklepach;))

Kout oddychaj!!!!;))

:baffled::blink::sorry2::oo2::no2::unsure:

Czy ja przypadkiem nie wspominałam, że to powinno być karalne.... szczególnie jak ktoś ma kota. Takiego kota!

Dobranoc... :/

:p

Ostatnia edycja:
ufff jestem

znajomi poszli :) nie zeby zle bylo hehe

Lilus a bez okazji taki sped zrobil ...
fotek nie widzialam , a szkoda :(

Kotek uwierz mi Natul sie dobrze maskuje hehe , musze nagrac filmik w kapieli , tylko kurka jak ? bo on jak Olenka nie posiedzi spokojnie zaraz glowe pod wode wsadza , albo staje i sie rzuca na ta wode i jak przywali to sie cieszy .... takze pelna ochrona musi byc , bo jak nie to zle sie to konczy :/ ale cos pokombinuje :)

dobrze , ze ja nie mam coreczki , bo tak kusicie , ze az szok heheh

cos mialam jeszcze , ale chyba trzeba isc spac , bo juz nic nie pamietam :/

dobry dobry

ja tam od samego rana na kawie tylko-córka mi co chwilę robi i robi;)) biega za mną z kubeczkami i każe pić;)), a właśnie propo gotowania przez dzieci, polecam kuchnie jako zabawki, coś świetnego, choć często trzeba usiąść i pomóc gotować, a teraz chcę dokupić jeszcze jedzonko z ikea, o takie:
DUKTIG Komplet warzyw, 14 szt. - IKEA

DUKTIG Kosz owoców, 9 szt. - IKEA

DUKTIG Zestaw deserowy, 18 szt. - IKEA

DUKTIG Zestaw śniadaniowy, 15 szt. - IKEA

i będzie nawet co zjeść do tej 'kawy';)) tylko na razie kupię 2 zestawy a potem na wielkanoc resztę;))

Monia właśnie!!! chcemy albo w ten albo w następny weekend do ikea jechać, chcesz ten fartuszek dla małej dalej??????

uuu będę mieć okazję na zakup sukienki z kotkami;)))

i wcale nie chcę tu nikogo denerwować;PPP

Lilu a wiesz że wczoraj wieczorem też zostałam pozytywnie rozczarowana??!!!!! też otrzymałam w końcu długo oczekiwaną wiadomość!!!

Asionek spoko...pokazać Ci fajne rzeczy dla chłopców????;PPPPPPPPPP

kurka no 3 nam idą, tzn. zęby, masakra, mleka z butli nie chce, smoczkiem rzuca na kilometr i się jeszcze drze że chce smoczek, ale za to pokazuje paluszkiem gdzie ją boli, no i w nocy się rzuca tragicznie.....zostało nam 8 zębów do wyjścia...jak to przeżyć?????

Ostatnia edycja:
Grrrrrr......

Ja się nie mogę teraz nawet do tesco na zakupy wybrać do mojej galerii.. bo tam h&m jest :shocked2:

Nam idą dolne dwójki....niemiłosiernie idą :////

reklama
Dobry!!!!!

Dziewczyny!!!!!! Co Wy mi pokazałyście!!!!!!!!!!! :szok::szok: Jakie piękne rzeczy!!!!!! A ta sukienka w tej cenie!!!!!!!! Idę dziś do :szok:H&M!!!!!!! :-p:-p:-p To już w sprzedaży jest??????

No i co jeszcze miałam - miałam wpaść wczoraj wieczorem, ale mała jednak zasnęła standardowo o 20.30, więc potem tylko sen i spanie...a spanie dziś fatalne......

Paulinko super! :-)

Asionku musiałam fotki usunąć, bo za dużo nagości było - a wiesz jak to w necie...

Ostatnia edycja:
Do góry