reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Łoleńka sobie wzięła padła 21.30 :/ a w dzień nie spałaaaaaa....!!! Buuuu huhuh buuuu....! Weźcie mnie dobijcie, bo NIC nie zrobiłam i NIC prawie nie mogę od 6 rano zrobić!! To chyba przez te dwójki ://///////

reklama
Kout na pocieszenie....trójki są jedne z gorszych bo idą między zębami już wyrżniętymi!!!!

Lil a jak możesz to zajdź do h&m i zobacz czy są te rzeczy z kotkami, a przede wszystkim sukienka, bo nie wiem czy Kout się odważy to zrobić;)) ale latem nasze dziewczęta będą pięknie wyglądać;))

Rozmiar tylko 92! Jak mi się uda to skoczę - gorzej, że na kuriera czekam - ale jak dam radę to na pewno zajdę! I zobaczę! I ta bluza o rety rety!!!!!!!!!

Paulinko mówisz, że trójki najgorzej idą??? :shocked2:

Kocurku no ja sama się dziwię skąd Oleńka ma tyle siły! Nadejdzie taki dzień, że jej z łóżka nie wydobędziesz! Byle prędko!

tylko 92;)))

yyy a mówiłam,że wczoraj przyszły papucie befado w końcu???papcie super, mała je nosi, nie ściąga!!! więc wróciliśmy do skarpetek i spodenek dresowych...tak to na rajtkach jechaliśmy by miała coś na stópkach, rozmiar 21 na styk!!!

Akcesoria kuchenne z IKEA są piękne :)))))))))

Potwierdzam - gotowanie to super zabawa :cool2: My gotujemy głównie u babci, tam mamy taki blacik na kółkach i sporo naczynek i trochę owocków :) Ale może bym się skusiła na te ikeowskie :p

LILUŚ mnie jeszcze zabiła niebieska bluzeczka w paseczki z kwiatkiem :dry:

Ostatnia edycja:
też bym musiała kupić body z długim rękawem a cena przystępna, jakość też fajna;))

h&m ma w tym roku fajną serię na wiosnę;))

a te akcesoria kuchenne z ikea na żywo jeszcze cudniejsze;)) kuszą mnie też garnki z ich serii dla dzieci ale to 40zł;/

reklama
hej :)

widze zebiska daja popalic :/
u nas jedna 4ka idzie i idzie ... juz sie boje trojek , chociaz przy czworkach jeszcze tak zle nie bylo :)

ale kusicie !! ja dostalam katalog z vertbaudet i zakochalam sie w kolekcji wiosna lato :) boska jest :-D

no i tyle z pisania wyjec chce spac :)

Do góry