reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Ostatnia edycja:
reklama
ale że chodzi o te falbany przy ramieniu???mamy podobną jeansową i też ma takie falbany ale wcale to nie wpływa negatywnie na wizerunek buźki;)))

zaglądaj,zaglądaj, bo dzięki temu ja wiem co jest ciekawego;))

kolacja dla dzieci zrobiona, ogarnę kuchnię, wykąpiemy ich i wracam, tak do 19 powinnam być z powrotem;)

Ja właśnie sprzątnęłam kuchnię po obiedzie (i śniadaniu), teraz wrzuciłam Ufolka do wanny i taką mam skromną nadzieję, że dziś zaśnie do 20, bo w dzień ni minuty nie spała :sorry2:

Później syn sobie zażyczył, żeby go podciąć, a później karton z ubrankami wytaszczę.. zobaczymy, czy jest co wartościowego jeszcze :cool2: bo właściwie większość już oddane po rodzinie i znajomych..

A później może film :)

Ostatnia edycja:
O Booooooooże PIĘĘĘĘĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAK MOGŁAŚ MI TO WSZYSTKO POKAZAĆ???? :hmm:

A w ogóle to co ja sobie myślałam...... że dziecko, które wczoraj poszło spać o 23, w nocy budziło się co chwilę, w dzień nie spało nic a NIC, że niby takie dziecko zaśnie przed 20...??????
Dobre sobie......... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
No tak, latem to już będzie po ptakach yyy kotach :p bo rozmiar do 92 - ale ale, razem z 92?

WOW... do 92 włącznie superrrrrrrrrrrr :))))))))))))))

Oj trzeba będzie pilnować tych kuotów :/

Chcę na jesień bluzę i ... iiiiii.... legginsy i co tam jeszcze było....

Do góry