reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil Ty robisz lekcje z Maciusiem???
Martynka ma cudne rzęsy!!! cudnie się kąpią;)))

Kout Oleńka cudna, i to "mama" co chwilę, fajnie na pupci po wannie śmiga;))

ale ze mnie doopa wołowa....Kout Ty bodów szukałaś ostatnio?? robiłam porządek w szafie i znalazłam nowy 7pak bodów na krótkim rękawie na 12-18mies. (dł. 42 cm bodów) firmy George, teściowa mi kupiła a ja mam po Danielku z Mothercare też 7pak i szkoda mi było ich używać, jedna szt. tylko wyciągnięta do oblukania wielkości, patrz;))
Zobacz załącznik 534955Zobacz załącznik 534956Zobacz załącznik 534957

a może inna koleżanka by chciała??? kwestia dogadania się;)))

ale piękna pogoda się zrobiła, do tego czarne chodniki i wózkiem elegancko jechaliśmy;)) w końcu!!!!

allegro- szukam sweterka na wiosnę, do sukienki dla Mai:
Sweterek dla dziewczynki Cool Club roz 98 (2984206080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

~John~Dzianinkowy elegancki sweterek kokardka 98! (2975628760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i to :
NEXT-JEANSOWA SUKIENKA SARAFAN r92 (2963161890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ach.....;)))

bodziaki mierzyłam od ramienia do zapięcia (body były zapięte przy mierzeniu)

koszulka cudna, będzie nasza!!!!!!!!! niech ja tylko do smyka wpadnę;))) albo jak w końcu zdecydujemy kiedy jedziemy do poznania to se do empika zamówię;))

Za małe :/ Obecnie nosimy długie na 44cm, a te kubusiowe są na 48! A niby też 86....

Ten drugi sweterek mi się bardzo podoba :tak:

Ostatnia edycja:
PAULI no nie wiem co mnie tak zdumiało haha :-D A na 42 nie jest za ciasne dla Was? Ja mam ciągle schizę, że pielucha zbyt przylega do pupy i nie ma przewiewu :dry:

reklama
Do góry