reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

ASIONKU hej! Ja już nawet nie chcę wiedzieć, że istnieją jakiekolwiek ubranka poza tymi ze smyka, endo, 5-10-15, no i allegro!
No i C&A i H&M i Kapp Ahl i Reserved...... :baffled:
I Cubus...:szok:

reklama
buhahaha Kout to już i tak dużo wiesz;))

mała mi zasnęła, a tak nie chciała sie dać włożyć do łóżeczka, rozbawiła sie na całego, ale musiałam ją położyć bo jak tu później iść po Daniela?? bawiłyśmy się lalkami....ma 3, każda a'la bobas- miękka lala i skubana, jak na 1,5 roczną dziewczynkę ładnie się bawi, karmi je, buja w spacerówce (chyba na 2 urodziny będzie trzeba już porządny wózio kupić), karmi, kąpie w wanience, sadza na nocniczku (wszystkie akcesoria w pepco zakupione;)) i kładzie spać w kartonowej kołysce;)) no i każe im zakładać swoje pampersy....zbankrutuje na tych lalkach;))

a w ikea są też fajne rzeczy do zabawy dla dziewczynek z lalkami:
-łóżeczko DUKTIG Łóżko dla lalki/zestaw pościeli - IKEA kupimy jak nam się kołyska popsuje;)) to tylko karton;))
- zestaw kąpielowy LEKKAMRAT Wanna dla lalki i akcesoria - IKEA
- i coś co chcę kupić niedługo- ubranka!!!! tam są chyba z 3 rodzaje, najładniejsze to te różowo-szare;))
LEKKAMRAT Ubranka dla lalki - garnitur - IKEA ale niedostępny w poznaniu;(((((

Jeju Paulinko Ty się jeszcze katujesz ubrankami dla lalek hehehe :-p Mi wystarczą katusze związane z ubrankami dla dzieci :-p:-p Wybrałam się do galerii, ale deszcz nas cofnął - wizyta w h&m przełożona na sobotę rano....

Kocurku piękna ta bluzeczka! I jeszcze parę innych rzeczy! Rety rety! Skąd kasę brać?

UFFFFF jak dobrze, że pokazujecie tylko dziewczeńskie ubrania, bo pewnie też bym się wkręcała w zakupy. Impreza urodzinowa całkiem sympatyczna, Ig nawet marudny nie był :p tymczasem musze trochę ogarnąć dom i potem wrócę dodać jakieś fotki . Tymczasem pozdrawiam
ps. oo znalazłam coś ładnego dla chłopca
Product Detail | H&M PL

Oj chłopca też można ubierać - ale ja jednak po sobie widzę - przy dziewczynce to dopiero szaleństwo!

Paulinko śliczne te granatowe butki na limango - na szczęście nie ma rozmiaru 23 już :-p

taaak z dziewczynami można poszaleć;))) szczególnie mamy tak mają....obudziła się!!!...cholibka może jeszcze zaśnie??oby...na razie udaję że mnie nie ma....

i nie zasnęła....lipa, 40 min. to mało jak dla mnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry