reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Monia ;)))
ale masz żywioł w domostwie hahahaaa kochana jest:)))
Mateusz musiał mieć cierpliwość :))
no i jak ładnie znajomości nawiązuje ;))

no i taki pilot od tv na 2 nóżkach;))
rozbiegany słodziak -->ukochać i pogilgotać w brzuś po kąpaniu :-D

Lili dziękuję:) i powtórzę jeszcze raz że łązienka śliczna!!
My w domu bo mąż z temperaturą a i ja nie do końca zdrowa..

Mamuś oj żywiołowe to to strasznie!!! Ale bardzo mnie to cieszy! I to ze nie stoi jak sierota jak jej dzieci zabierają zabawki, ze potrafi tak ładnie się bawić chociaż dużo czasu spędza w domu z nianią...

Kochane ja powoli kładę spać dzieciaczki i potem jakiś filmek z panem. I spać :-)

Moniu zdrówka! Sylwester w łóżku nie jest taki zły :-) Przynajmniej się człowiek na drugi dzień dobrze czuje :-)

Mamuś jeszcze raz buziaczki dla Ciebie! Baaaardzo miło Cię widzieć :-):-):-)

Może jeszcze zajrzę tu potem - zobaczymy jak się ułoży :-)

Lil
dzięki kochana ..przy wolnej chwili zawsze postaram sie do Was wlecieć :)
obyś pospała kochana..i żeby dzieci też spały bez problemu:tak:

my również w domostwie:tak:
Tomi był wczoraj na inwenturze od 6rano do 1 w nocy dziś ..
ja od rana w pracy i teraz kończę gorące kakao i czuję jak mnie błogość ogarnia :-D

Mamuś czyli spać idziecie przed 24? Jak u Was ze strzałami o północy? A co do pracy to jednak cały grudzień pracowałaś jeszcze?? Bo ja byłam pewna, że w listopadzie skończyłaś pracować, ale pewnie coś poplątałam :-) Dzieci już u Was śpią?

Mi się tak dobrze rozmawia, ale w każdej chwili mogę zniknąć hehe :-)

reklama
ja w końcu uśpiłam małego urwisa i idę na kolację i film z mężem:) Padam zresztą więc nie wiem jak długo wytrzymam:)
Małą coś męczyło i była taka maruda przez pół dnia tylko na rękach... chyba brzuszek bo po kupie zupełnie inne dziecko - a głupawki takiej dostała że bardziej nas ostatnie 2 godz wymęczymy niż cały dzień (latała w kółko, kazała nam tańczyć, skakać itp...

Mam nadzieję że Młoda się nie obudzi przez te petardy...

Miłego wieczoru:)

Lili żeby nie było że tylko Mamie pokazuję filmiki:) Ty masz na ofcach:)

Do góry