reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Liluś
dziękuję kochana ...dziękuję ---> wsparcie teraz na wagę złota :sorry2::-)

pamiętam ,że cos pisałaś o remoncie łazienki--> czy juz zakończony ??
mozna opijać :-D

aaaa
Monia i Tobie też wszystkiego naj!!

Mamuś można opijać - pokazywałam zdjęcia - niestety buble też są i to WIELKIE - zdjęcia też były....Ja już na dziś napita jestem i najedzona, że hej! Od jutra dieta! A Tobie na pewno wszystko się wspaniale uda! Nie widzę innej możliwości....Mam wrażenie, że wszystko robisz z sercem a takie coś zawsze popłaca! Będzie dobrze!

My idziemy teraz na fajerwerki. Buziaki!

Mamuś u nas też wiosna! :szok::szok::szok: Krzaki już bąki puszczają :szok::szok::szok: TFU PĄKI oczywiście :-p Ale zanim ja sandały założę to muszę najpierw do Ciebie na pedicure :-)

Lil
aaaaaaaaahahahahaa spadłam z kanapy--> bąki mówisz;)) każdy puszcza co umie hahahaa

zapraszam na pedicure jak najbardziej ;)
dziś pijąc z moim mężem opiję też Twoją łazienkę co by płytki sie trzymały:)

ASIONEK
dla Ciebie też naj,naj ...kurka tak mi sie na raty przypomina :sorry2:

Asionek miała urodziny????? STO LAT KOCHANA!!!!!!!!!!!!

Mamuś a zdjęcia będą będą - dla Ciebie i Asionka specjalnie - tylko daj znać kiedy będziesz! BUZIAKI!

To lecę na chwilę na dwór!

Mamuś dziękuję za pamięć:)

Dziewczynki wszystkim wam chciałam życzyć wszystkiego co najlepsze w tym nadchodzącym roku!!
Dużo siły, dużo wytrwałości, samych sukcesów, cudownych ludzi u boku i spełnienia absolutnie wszystkich marzeń!!!!!

Monia
dziekuje :))
bardzo ważni są ci życzliwi ludzie u boku..

Lil
nie ..Asionek chyba nie miała urodzin..naj Jej życzę na ten nowy rok..

a jak wrócisz to wstaw foto ja jeszcze trochę będę na bb:tak:

reklama
Mamuś chcesz moją pannę pooglądać? to ci na pw prześlę linki:)

I bardzo miło jest wiedzieć że są obok życzliwi ludzie:) to zawsze dodaje siły do walki z tymi nieżyczliwymi:)

Do góry