reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Hehe Asionku co Ty z tymi rogami? :rofl2:

Kocurku i co z tą kawą?? ;-)

Każdej z Was dziękuję za życzenia noworoczne! Dziś mamy piękną wiosnę i aż się chce! :-)

Kaczki uciekają przed chlebem, ja się dziś musiałam włamywać - a raczej wyłamywać ze swojego mieszkania, bo mnie pan zamknął na 4 spusty - a takiego słońca to ja przegapić nie mogłam! O NIE! :-p No i zaczynam 3 sezon HOUSE.

I wołam POCZKA!!!!

Ostatnia edycja:
dobry dobry dobry....powróciłam;)))

wczoraj w południe wróciliśmy do siebie, święta super, trochę się rodzinką nacieszyliśmy, sylwek spokojny z moimi rodzicami, ale nie ma to jak u siebie;))) nie mówię o tym że wzięłam się już za sprzątanie, wyprałam do dziś 3 automaty prania, rozebrałam choinkę bo bidulka z tęsknoty igłami rzuciła (na szczęście dzieci miały małą sztuczną, więc dalej jest świąteczna atmosfera;)), byłyśmy z Mają na zakupach, bo lodówka pustkami świeciła a Danio poszedł dziś znów do przedszkola;)!!!!

zaczął się nowy rok więc trzeba by coś nowego sobie wymyślić do roboty, nie wiem czy przez te święta całe za odchudzanie najpierw by nie wypadało;)))

aaaa propo książki o której ostatnio pisałyśmy - 50 twarzy greya- wiecie kochane że to trylogia taka? druga część to 'ciemniejsza strona greya' a ostatnia to 'nowe oblicze greya' = czytam teraz ostatnią część i się zastanawiam jak na razie czy autorka nie powinna zrobić tylko 2 części??? bo jeśli chodzi o drugą część to tam jest najwięcej odpowiedzi na motywy działania pana greya- erotyka dalej rządzi ale w końcu można trochę rozszyfrować pana greya;PPPP
Asionek poleć swoim kolegom, którzy czytali pierwszą część tą drugą, ciekawe czy by im się dalej podobało;)??
a same książki mają w sobie coś takiego co strasznie wciąga;))

poza tym w niedzielę byliśmy z M. w kinie, poprzedziły to małe zakupy i na wyprzedażach obkupiłam Daniela za 100zł : 3 bluzki, spodnie dresowe i 5pack majteczek (h&m, smyk i reserved) a Mai kupiłam tylko skarpetki, bo tego nam brakowało;))
a propos, wiecie że mój 4 letni syn ma rozmiar ubranek 116??!!!!!!! i nowe buty muszę mu kupić!!!jakie będą lepsze kornecki czy bartek????? bo geoxy mi się przejadły.......
no i byliśmy na 'hobbicie' w kinie, kocham kino petera jacksona i nową zelandię za widoki;)) film świetny, choć się zastanawiamy z mężem czy warto było iść na 3d, bo efektów nie wiele, tylko ciekawa jest rzecz, jak z małej książki o hobbicie jackson zrobił trylogię??????????? kolejna część wychodzi w tym roku;)))))

co ja jeszcze miałam???

pomyślę a w międzyczasie poczekam na zdjęcia pewnej Ufolki (obiecane!!!!);))

eeejjjjjjjjjjjjjjjj ale gdzie są koleżanki??????

Ostatnia edycja:
Paulinko ale wszędzie Danielek musi kupować 116??? Bo ja kupiłam teraz Maciusiowi bluzeczkę (w SMYKU online! zgadnijcie dlaczego akurat TAM! :cool2: Kto mnie podkusił???? :cool2::cool2:) na 116 i za duża....za 2 lata chyba będzie dobra dopiero. Myślę, że spróbuję wymienić, bo ja chciałam teraz na wiosnę fajną bluzeczkę...On kocha stworki na bluzkach, ja kocham paseczki i takie coś wynalazłam:

Cool Club, Bluzka chłopięca z długim rękawem, Muppets, rozmiar 110 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

No tak właśnie widzę, że produkt już niedostępny....:baffled: To albo będę 2 lata czekać, albo oddam i kupię coś innego...

Tak skrótowo, bo goście właśnie do mnie wchodzą. Będę później...

Ostatnia edycja:
e hehe nie udało mi się wgrać, wrócę do domu za godzinkę i się wtedy postaram solennie :-p

LIL udanego goszczenia! Bluzeczka superfajna, może jeszcze coś wynajdziesz :tak:

reklama
Do góry