reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Dobry wieczór! nareszcie wieczór...... młody śpi, dziś jak to mu się często zdarza dzień marudery, do godziny zapewne będzie pierwsza pobudka. Tymczasem chwila na kolację (dojadam świateczne pierniki :crazy: )
Podzielam Wasze zdanie - książki to najlepszy przyjaciel! każdy znajdzie coś dla siebie a zapach księgarni widnieje wysoko na liście moich ulubionych zapachów :)

reklama
oj ja tez kocham zapach ksiegarni , ksiazek :) kiedys bardzo chcialam pracowac w bibliotece :) raj na ziemi hehe tyle ksiazek ...

Nat nie chce jesc :/ tak go te zeby bola , ze nic nie pogryzie wszystkim pluje :(

Asionek ja wiem czemu Ci męscy znajomi lubią tą książkę...yyyy.....tam jest dużo męskich fantazji na temat seksu;))))))
ale mnie tam już nic nie zgorszy;))))

Lil a ja szukając ebooków wpisuje tytuł w google i ściągam najczęściej z chomikuj.pl-tam mój mąż jest zarejestrowany;))

miłego wieczorku kochane, papa

a ja zdycham cudowny koniec roku :eek: mam grype , albo grype zoladkowa , caly dzien leze i nie mam sily wstac , leje sie ze mnie na kiblu , ze szok , brzuch nawala i wszystko co moze i do tego tempki wlasnie dostalam :wściekła/y: jutro S caly dzien do nocy w pracy .. ja nie wiem jak dam rade sama jak bede sie tak czula jak dzisiaj to kaplica , bo Natul daje popalic niezle , tez nie za dobrze sie czuje przez te zeby wiec wyje ciagle , dupka odparzona do tego ... zyc nie umierac

ehhh ciagle cos :/ bylo sieziec na dupie we frankowie hehe , a nie zarazki lapac po swiecie :cool:

Dobry wieczór:))

Ja tylko tak na chwilę:( może jak wrócę do pracy to na dłużej dam radę zaglądać:)

Asionek oby do jutra ci przeszło bo akurat ostatnio wiem coś o chorowaniu przy marudzącym dziecku... tyle że ja uciekłam do mamy i było trochę lżej... Trzymaj się!!

Popieram was w 100% z książkami - też uwielbiam na chwilę się wyłączyć i pożyć sobie książkowym życiem... szkoda że tak rzadko mam na to obecnie czas... kiedyś nadrobię:)

A tak w ogóle to chciałam się pochwalić:) Przez te kilka dni jak miałyśmy styczność z dziećmi moich sióstr przekonałam się jaka Wiki jest mądra i zdolna! Zauważa i komentuje wszystko co się dookoła niej dzieje, potrafi już się komunikowac bardzo sprawnie, mówi co jej potrzeba, a do tego potrafi walczyć o swoje (siostry 6 letni syn jaj zabierał zabawki a ona zamiast siąśc i płakać to mu wyrywała, a jak nie dała rady to zabierała i uciekała, i jeszcze na niego krzyczała). Postaram się na ofcach wstawić filmiki...

miłego wieczoru

Ja nie mam neta od paru dni. Zassałam jakiegoś sąsiedzkiego teraz, może na nim powiszę trochę.
Poza tym jestem już zrezygnowana niespaniem Oli, konkretnie jej zasypianiem wieczorem, które czasem wypada nawet po 23. Do ostatniego momentu biega i szaleje.
A zęby potęgują jej nakręcenie dodatkowo w dzień.

Ale poza depresją wszystko gra! :-p:-D

Ostatnia edycja:
Kochane wpadam życzyć Wam super Sylwestra i samych serdecznych ludzi na drodze w przyszłym roku!

A Tobie Kocurku w kontekście Twojego ostatniego posta - DUŻO SNU! Spanie najlepiej zwalcza wszelkie smuteczki! ♥♥♥♥

reklama
helooooł;)))

LILUŚ
PAULA
EWELINKA
EWCIA
KOCUREK
EMILI

I reszta gangu----> byle nie gorzej
byle do przodu
byle w zdrowiu;))

z resztą sobie poradzimy:))