reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Lil
ja jestem na urlopie od 1 listopada..
ale teraz w grudniu jeździłam po hurtowniach kupowałam sprzęty do gabinetu..
jeździłam do lokalu kontrolowac postępy pracy..

były dni ,że miałam wrażenie ,że śpię w aucie:sorry2:

dzis odebrałam juz pita i świadectwo pracy wiec oficjalnie jestem bezrobotną :-p
a 1 lutego otwieram firmę ---> firmę ,jak t brzmi :baffled:

nie wiem jak Tomi ,ale ja na pewno pójde wcześniej spać niż po północy ..
a dzieci kończa kolacje i zaraz do spania.

u mnie na osiedlu domków jest inaczej niż w bloku..
teraz raz po raz dzieciaki te starsze puszczają fajerwerki ...o północy postrzelają dorosli z 15 min i po zawodach :-D

reklama
Oj Mama agentka to ona jest niezła.. mogłabym pisać i pisać o tym co wymyśla... nudzić się przy niej nie da:) niestety zrobić nic konkretniejszego też nie... we wszystkim musi uczestniczyć i wszystko widzieć, spróbować, albo "siama" robić... i pomysły ma takie że oczy dookoła głowy...
No i filmiki to zawsze inaczej niż zdjęcia.. Ja bym chętnie zobaczyła twoje "maluchy" na filmikach:)
No i fajnie (bo nie wiem czy pisałam) że będziesz miała swój gabinet! Będziesz niezależna... jak mi się takie coś marzy...

Monia
na naszym kompie który jest na kartę orange to wgrywanie filmiku trwało by wieczność :baffled:
jutro poproszę Tom to wrzuci klika fotek moich krasnali:tak:

tak jak Ty masz z córą to ja miałam z Zu:))
Domi już był spokojniejszy:-p

Witam w 2013!
Z okazji nowego roku życzę wszystkim mamą spełnienia marzeń i samych pozytywnych emocji :)
Spędziliśmy z mężem wieczór przed Tv oglądając relację z koncertu wrocławskiego.. wytrzymałam do 22.30, wypiłam Karmi i do spania, młody potańczył przy muzyce, można powiedzieć dzień jak co dzień a właściwie wieczór jak każdy inny :p Ig o 6 już był gotowy do zabawy więc też musiałam się zwlec :) A za godzinke uciekam do teściowej na obiad
Mama - powodzenia we własnym interesie, najważniejsze robić to co się lubi
Lil, Monia, Paulina i reszta - miłego dnia :)

to i ja sie dolaczam do zycze :)
wszystkiego co najlepsze moje rogie , spelnienia marzen , zdrowka duzo i oby ten 2013 rok byl duzooo lepszy od poprzedniego !! :-D

a ja pewnie sie zatrulam czyms ( tylko czym ? ) bo wczoraj bylo juz wszystko dobrze ze mna !!
takze poszlam z Natulem do znajomej i tam spedzilismy sywlka :) maz doszedl jakos po 1 z pracy ...

Lili hehe uodzin nie mialam :) zatrucie mialam , ale dzieki za zyczonka przydadza sie ;)))
lazienka sliczna !! ja tam bubli nie widze :)

reklama
Do góry