reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Asionek - fajnie że Nat już zdrowy i że taki dzielny u lekarza. Mój Ig też taki zaczepniś, każdego w sklepie musi klepnąć, zaczepić i zagadać po swojemu. Z cycem cię rozumiem w 100%.... najlepiej to przyssać się na cały dzień.
Babcia pewnie rozpieszczała wnuka przez cały pobyt?? :)
Hej Paulina :)

reklama
Emy dzień minął prawie spokojnie, musiałam jedynie jechać z Danielem do lekarza bo z siusiakiem mamy problem, potem byłam u koleżanki i dzieci mi się wyhasały;))) teraz słodko śpią a ja ściągnęłam ebooka i czytam;))

hej :)

kurcze Nat juz w Pl zaczal spac dlugo rankiem , ale od prawie tyg. wstaje przed 10 rano :szok::rofl2: klae go po 19 ... niby fajnie , bo sie wysypiam w koncu hehe , ale kurcze mam caly dzien rozwalony i nie moge sie jakos ogarnac w tym nowym systemie .. nie wiem kiedy drzemka , kiedy obiad , kiedy spacer nic nie wiem :rofl2:

Emyly mojego Nata to sie nie da porozpieszczac , bo nie lubi sie przytulac , na rekach byc tez nie lubi po sekundzie sie wyrywa :/ wyjatkiem jestem ja i cyc hehe ale to tez tylko jak ksiaze ma ochote i sam przyjdzie :) wiec nikt nie porozpieszczal mlodego :)

Paulinka co czytasz ? :) ja dostalam od meza 50 twarzy Greya i musze sie za nia zabrac skoro taki hit :) tylko kiedy ?

a gdzie reszta ekipy ?? :-D

hej hej

Asionek ja właśnie skończyłam czytać 50 twarzy...i teraz czytam ebooka drugą część czyli ciemniejsza strona greya;)))

a tu cisza dziś znów???

dziecko młodsze mi zasnęło, starsze poszło podlewać z babcią pomidory,hahaha bidulek myśli że jeszcze rosną;))

miłego weekendu!!

Dobra nie będę taka i coś napiszę. Jeszcze przetrawiam święta, ale ze zgagą i ciężkim żołądkiem też można coś skrobnąć....

Asionku WELCOME BACK! :-) Dobrze, że jesteś już w domku i że Natanek zdrowy! Ale że nie mogłaś się dostać do lekarza to mi się wciąż w głowie nie mieści!!!! Pewnie jakiś wirus zaatakował małego??? No i akurat trafiłaś na spore mrozy - a jakie temperatury u Was? A cycem się nie martw - wcześniej Ci dużo o tym napisałam, ale nie wiem czy czytałaś. W każdym razie stopniowo rzucajcie ten nałóg :-) Jak ja - największa maruda i panikara (hehehe) rzuciłam to każdy może rzucić :-p A zdjęcia łazienki jakoś wkrótce wrzucę...ale w tej mojej małej klitce łatwiej buble sfotografować niż całość...w każdym razie obecnie kocham tę swoją łazieneczkę i mogłabym tam całe dnie siedzieć....

Paulinko jeszcze raz - przepiękne te Twoje zdjęcia!!!! Ależ Ty masz fajne dzieciaczki :-) No i ciągle piszesz o książkach :-) Mów mi co z tymi twarzami Greya??? Skrajne opinie czytałam na temat tej książki. Warto czytać czy szkoda czasu???? Ja teraz mam dość dobre kryminały z biblioteki. Do czytania w wannie się nadają :-p

Kocurku pomiaucz troszkę - dzięki jeszcze raz! Takie miauczenie miłe dla mego ucha ;-)

Na razie tyle, bo dzieciaczki wołają.

Lilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja ciągle czytam;)) masz rację;))
a czytam greya;)) mnie się podoba;)) nie chodzi mi tu o szczegółowe opisy tego co pan grey robi w sypialni (to akurat może razić co niektórych czytelników- stąd różne opinie czytelników) ja się skupiam na psychologicznej stronie tej książki, a emocje w niej zawarte robią swoje,choć niektórzy mogą się czepiać że pan grey jest chorym człowiekiem...ja próbuje go zrozumieć i mam nadzieję,że cała trylogia skończy się pozytywnie

a jak wrócę do siebie to zamierzam polować na 'trafny wybór' j.k. rowling- ponoć fajna nowość;))

a gdzie właśnie Kotki nam zniknęły???;))

Paulinko przyznam, że wywołałaś mnie tą rozmową o książkach :-p Ja o tym bez końca mogę....książki to totalne oderwanie od rzeczywistości - podobnie jak seriale :-p:-p:-p Kocham takie nałogi :-) Zachęciłaś mnie do przeczytania tego Greya...To mówisz, że są ebooki???? Ciekawe czy są też audiobooki....Bo ja nie lubię czytać na komputerze..A sceny erotyczne to mnie na pewno nie odstraszą :-p W końcu nie sięgnę po tę książkę dla podniety hehehe :-p:-p

A jak Ty polujesz na książki????

A Kocurka to mam wielką nadzieję, że nie ja wypłoszyłam ;-)

reklama
Paulinka no to jeszcze bardziej zachecilas mnie do ksiazki :) znajomi plci meskiej co czytali byli zachwyceni hehe ciekawe dlaczego ? :rofl2:

Lili u nas cyca w dzien juz od dawnaaa nie bylo , jakos po 7 miesiacu skonczylam awac i byl spokoj , dawalm tylko na noc i w nocy , a w Pl jak byl chory tylko cyca chcial i wisial na mnie ciagle :/ i do dzisiaj przylazi mala rzepa i mi grzebie w staniku ... wiec znowu przeprawa mnie czeka od poczatku , czekam az te 4 sie przebija i trzeba sie zabrac za to juz na powaznie :)

Do góry