reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Oo EMY jakie kochany synek :))))))))))))

Sky Tower miał być dwa razy wyższy, ale apartamenty się nie sprzedawały tak dobrze i inwestor go skrócił :-p

Na razie idę, bo nie daję rady hehe

reklama
he he to mąż ma fajną pracę :)
człowiek dwoi się i troi, biega po sklepach, przeszukuje kolejne strony allegro w poszukiwaniu zabawek, a te najfajniejsze są pod ręką :)
Kot - o właśnie, Sky Tower. Jeszcze wyższy?? toż może się w głowie zakręcić. A patent z nieotwieralnymi oknami wydaje mi się trochę yyy dziwny. Zapewne super nowoczesne klimy dają radę ale nie ma to jak otworzyć sobie okienko z rana na wiosnę.

Ostatnia edycja:
witam się poświątecznie:)

Ja od 2 dni u rodziców więc czasu średnio:( Chora jestem (tak z bólem gardła, gorączką itp) a Młoda ząbkuje i nie daję rady... U mamy jest siostry córeczka więc trochę lżej bo panny się sobą zajmują.

Może wieczorem nadrobię i uda i sie co nieco dopisać...

jestem i ja w koncu :)

dziekuje bardzo za kciuki za Nata :)
25 juz jakby zdrowy byl calkiem ... do lekarza sie nie dostalismy :szok: porazka kurka Wawa i zadnego pediatry to jakis zart normalnie , a na ostry dyzur jechac nie chcelismy , az tak zle nie bylo na szczescie, bo tam wiadomo co sie dzieje :/ kilka h czekania , albo lepiej :/

widzie nie tylko u nas na Wigilie pala rodzinka chora ...

powrotna droga porazka :/ dobrze , ze Natul taki dzielny jest , bo ja nie wiem jakby bylo , o 3 rano pobudka i bylismy po 22 !!

bylam u nas u pediatry nie naszej , bo nasza ma urlop i na szczescie Natul zdrowy prawie , osluchowo czysto za to zeby sie przebijaja wiec Monia witaj w klubie :/
pediatra w szoku byla jaki Nat rozgarniety i grzeczny :) powiedziala , ze jakby wszystkie dzieci taki byly to normalnie praca jej to by bajka byla :)
skubaniec wbiegl sam do gabinetu tak mu sie spieszylo , zamknal za soba drzwi hehe
podczas badania lezal na lezance jak kloda i usmieszki tylko posylal lekarce :) jak badala go stetoskopem stal jak zaczarowany i odychal jak stary :) nawet w gardlo dal sobie zajrzec i ladnie aaa robil , a tego sie balam , bo jeden madry lekarz tak mu sprawdzal kiedys gardlo , ze maly mial uraz przez pol roku jak nie lepiej :/

chyba juz w zime do Pl nie jade :/ zimno kurka jak cholera bylo przez kilka dni , wszedzie ludziska chorzy , pol rodziny tez wiec same zarazki wszedzie .. na Wigilie odwilz wiec czlowiek nie poczul tych Swiat nic .. ale ogolnie bylo bardzo fajnie :)
rodzinka cala zachwycona Natem :) i z wazajemnoscia hehe lecial do kazdego , gadal z kazdym , z dziecmi uper sie bawil wiec mielismy spokoj :)
mama mowila , ze pewnie w Pl bedzie spokojniejszy , bo nowe wszystko tyle ludu i tak jak jej mowilam Nata nie rusza nic hehe

z cycem za to porazka :/ przez ta chorobe przysal sie na maksa i cale dnie lapy w bluzce takze jest jeszcze gorzej zamiast lepiej :rofl2:

Paulinka cudne fotki !! ja musze swoje zgrac na kompa :)ale beda !!

Lili ja chce lazienke !! tyle czekalam hehe i nie zalapalam sie na fotki :(

buziaki i do jutra :)

reklama
Do góry